Kissan ja koiranpennun yllättävä ystävyys lumoaa omistajan kuvaamalla videolla: "Ne ovat 100-prosenttisesti kavereita"

Videolla arvonsa tunteva kissaherra tutustuu innokkaaseen koiranpentuun.

Gilbert on kolmevuotias ragdoll. Äskettäin sen omistajan Adam Kolpleyn perhe hankki uuden lemmikin Gilbert-kissalle kaveriksi. Tuore perheenjäsen Lucy on muutaman kuukauden ikäinen corgi ja täynnä elämäniloa. Perhe jännitti miten kissa ja koiratulokas tulisivat toimeen keskenään.

– Gilbert on kyllä tottunut koirien kanssa melskaamiseen, kaksikon omistaja Adam, 34, kertoo kissastaan.

– Heti, kun toimme Lucyn kotiin, Gilbert alkoi seurata tilannetta tarkasti. Puolen tunnin tarkkailun jälkeen kaksikko aloitti leikkimisen, eikä sille ole tullut loppua! Adam jatkaa.

Videolla voi huomata, että Gilbert on kärsivällinen ja hyväksyväinen kissa. Se ei tunnu välittävän, vaikka kömpelöllä pentu-Lucylla on vielä paljon hiottavaa motorisissa taidoissa. Kissa ei välitä, vaikka Lucy jahtaa sen häntää ja putoaa sohvalta kesken painin. Gilbert osoittaa olevansa pitkäpinnainen.

– Ne ovat 100-prosenttisesti kavereita, Adam kertoo.

Lucy saapui taloon kolme viikkoa sitten koronan vuoksi aloitetun vapaaehtoisen karanteenin ollessa jo käynnissä. Sen takia leikkisä pentu on saanut osakseen huomiota ja hellyyttä joka ikinen päivä.

– Jäimme etätöihin jo maaliskuussa, ja ajattelin tämän olevan täydellistä aikaa opettaa uusi koiranpentu talon tavoille, Adam sanoo.

– Hengailemme jatkuvasti keskenämme. Se on ainoa asia, mikä pitää meidän järjissämme nyt.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat