Ross kokeili hampaidenvalkaisutahnaa – näin siinä sitten kävi

Ross oli odottanut hampaiden valkaisutahnan valkaisevan hänen hampaansa, mutta lopputulos lähinnä vain nauratti.

Ross Gilmour löysi kotoaan käyttämättömän erikoisefektimeikkisarjan hampaat välittömästi valkaisevan aineen. Nohevana miehenä hän päätti pistää aineen käytännön tulikokeeseen. Rossin hampaista uutisoi The Sun. 

– Löysin tämän ja ajattelin kokeilla ihan vain huvin vuoksi, hän kirjoitti TikTokiin jakamassaan videossa valkaisuaineen testauksesta.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten Rossin kävi!

Luonnollinen lopputulos?

Videolla Ross näyttää hampaidensa alkutilanteen. Miehen hampaat ovat varsin tavanomaiset.

– Hyvästi vanhat hampaat, Ross julistaa ja aloittaa valkaisun.

Ohjeiden mukaan hampaiden pinta pitää ensin puhdistaa ja kuivata, jotta valkoinen hammasväri varmasti kiinnittyy oikein.

Tarkemmassa syynissä selviää, että valkaisuaine on kirjaimellisesti valkoisen maalin kaltaista tahnaa. Valkaisuainepurkki muistuttaa erehdyttävän paljon valkoista korjauskynää.

– Tämä ei todellakaan mene suunnitelmien mukaan, Ross nauraa katsoen peilikuvaansa.

Videon lopussa Ross esittelee lopputulosta. Hampaat olivat kyllä valkoiset, mutta epäluonnollisella ja hyvin epätasaisella tavalla.

– Mitä olenkaan mennyt tekemään, Ross pohtii TikTok-videonsa kuvatekstissä.

"Maku oli hirveä"

Rossin videon on nähnyt jo lähes miljoona käyttäjää.

– Parasta tässä oli se, että jatkoit loppuun asti, vaikka sinua selvästi nauratti, eräs kommentoi kehuen Rossin omistautumista videolle.

Muutamat käyttäjät halusivat tietää, kuinka kauan väri pysyi hampaissa.

– Harjasin sen irti aika pian, ennen kuin se kuivui ja asettui lopullisesti, koska se tuntui todella ällöttävältä, Ross vastasi.

– Herranpieksut, muistan käyttäneeni näitä ollessani vielä koulussa. Me kaikki seisoimme välitunneilla vessassa ja levitimme sitä hampaisiimme. Maku oli hirveä, samoin lopputulos, eräs katsoja intoutui muistelemaan.

Rossin vaimo oli saanut valkaisuaineen lahjana tilattuaan muita kauneustuotteita verkkokaupasta.

– Luojan kiitos, emme tuhlanneet rahaa tähän aineeseen. Toivon, ettei kukaan muu tuhlaisi, Ross toteaa videon kommenteissa.

Lähteet: The Sun, TikTok ja Caters

Lue myös:

    Uusimmat