Rosanna Kuljun yllätyspäätös – luopuu Miss Helsinki -kisasta: "Mun vika rundi tehdään lyhyesti ja ytimekkäästi"

8:32
Rosanna Kulju oli puhumassa kauneuskilpailusta hallitsevan Miss Helsingin Inna Tähtisen kanssa.

Rosanna Kulju kertoo Instagram-tilillään, että Miss Helsinki -kilpailu järjestetään tänä vuonna.

Somevaikuttaja Rosanna Kulju on järjestänyt Miss Helsinki -kilpailua muutaman vuoden ajan. Kulju otti kilpailun hoitoonsa sen jälkeen, kun Martina Aitolehti luopui Miss Helsinki -kilpailusta vuonna 2017 kymmenen vuoden jälkeen.  

Viime vuonna perinteistä Miss Helsinki -kilpailua ei järjestetty koronapandemian vuoksi. Kulju kertoo, että tänä vuonna kauneuskilpailu järjestetään, mutta sen jälkeen hän jättää pestin.

– Kyllä se niin on että Miss Helsinki kilpailu tulee taas syksyllä. Kylläkin viimeistä kertaa tämä daami puikoissa, Kulju kirjoittaa Instagram-tilillään.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Tämä kilpailu on mulle enemmän kuin kilpailu, merkitsee mulle henkisellä tasolla niin paljon enemmän. Merkitsee ystäviä, kokemuksia, uraa ja kehittymistä – oi niin paljon kehittymistä. Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että perinteiset missikilpailut on passee.

Kulju kertoo, että Miss Helsinki -finalista tulee täysin erilainen kuin aiempina vuosina.

– Mun vika rundi tehdään lyhyesti ja ytimekkäästi, täynnä iloa ja pääpainona some. Minua organisaattorina ei edelleenkään kiinnosta kandidaattien paino tai pituus, vaan se mitä ne on ja miten ne kohtelee muita ihmisiä. Mua kiinnostaa henkilöt jotka on karismaattisia ja energisiä ja joilla on palo lähteä kehittämään jotain aivan omaa - oli se sitten mitä tahansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja