Miss Helsinki -kilpailu peruttiin koronakriisin vuoksi – Rosanna Kulju teki raskaan päätöksen: "Vallitsevassa tilanteessa täytyy keskittyä perusasioihin"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju olivat MTV Uutisen Livessä - katso video.

Hallitseva Miss Helsinki on Inna Tähtinen.

Miss Helsinki -organisaatio on seurannut kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä ja sen vaikutuksia yleisötapahtumiin Suomessa. Tiedotteessa kerrotaan, että tärkeintä Miss Helsingille on kilpailijoiden, yhteistyökumppaneiden ja yleisön turvallisuus sekä hyvinvointi.

– Koska tätä ei voida tilanteesta johtuen taata, kilpailu on päätetty siirtää ensi vuoteen, tiedotteessa kerrotaan.

Joulukuussa valittu hallitseva Miss Helsinki 2020 on Inna Tähtinen, jonka missivuosi jatkuu vuodella eteenpäin.

Vallitsevissa olosuhteissa Miss Helsinki -organisaatio katsoo, että tehty linjaus on oikea, ja on päättänyt kunnioittaa sitä. Kilpailun peruminen on vaikea ja raskas päätös, mutta oikea ja vastuullinen vaihtoehto.

– Totta kai harmittaa, mutta en halua tehdä sitä niin sanotusti vasemmalla kädellä. Vallitsevassa tilanteessa täytyy keskittyä perusasioihin, kilpailun ehtii järjestää myös ensi vuonna, kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju kommentoi MTV Uutisille.

Miss Helsinki -kilpailu järjestetään vuonna 2021 normaaliin tapaan.

Lue myös:

    Uusimmat