Rosanna Kulju paljasti faktoja itsestään – yksi totuuksista kiinnitti erityisesti huomion: "Ainoastaan mun poikaystävä saa koskea niihin"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Rosanna Kulju luotsaa Miss Helsinki -kisaa.

Rosanna Kuljun paljastukset yllättivät hänen seuraajansa. 

Rosanna Kulju on lomailemassa paraikaa Italian auringon alla. Sosiaalisen median parissa työtä tekevä Kulju ei ole heittänyt kuitenkaan töitään sivuun, vaan on somettanut aktiivisesti upeasta miljööstä, jossa tällä hetkellä majailee. 

Hän julkaisi Instagram-tililleen aurinkoisen kuvan itsestään. Sen yhteydessä hän kertoi viisi yllättävää faktaa itsestään. 

5 erikoista faktaa minusta;
1. RAKASTAN Harry Pottereita, kuuntelen niitä melkeinpä joka ilta ja mulla on myös Potteri-tatska ranteessa, jossa lukee Lumos
2. Mulla on 11 tatuointia. 
3. Inhoan jalkoja yli kaiken, ainoastaan mun poikaystävä saa koskea niihin.
4. En lue uutisia koskaan (lähinnä sen takia, että ahdistun niistä tosi helposti ja elämässä on muutenkin niin paljon pahaa).
5. Syön aikalailla ihan kaikkea muuta, paitsi maksaa.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

– Hei ihana toi kolmoskohta! En oo siis ainut, Olivia Myllylä kirjoittaa. 

– Tosifrendi tekis joululahjaksi jalkahieronnan oisko mitään, kommenteissa lukee. 

Kulju matkusti pari viikkoa sitten Italiaan. 

Kulju kertoi Instagram-tilillään rehellisesti, että on kaksi viikkoa reissussa ja majoittuu ystävänsä luona.

– Oon tapahtuma-ajan yrittäjä ja tämä vuosi on ollut vähintäänkin kurja keikkojen osalta kaikkien peruuntumisien takia. On pakko katsoa eteenpäin ja miettiä miten tapahtumia voidaan jatkossa järjestää uuden normaalin mukaan, elämän on jatkuttava, Kulju aloitti tekstin.

Kulju kertoi tiedostavansa sen, että matkustaminen maailmantilanteesta johtuen on tällä hetkellä kyseenalaista.

– Täällä olen tosiaan ystäväni kanssa kaksistaan hänen asunollaan vuoristossa, suunnitellaan ensi vuoden tulevia työkeikkoja Monacoon ja ihmiskontaktit on aika nollassa verrattuna mitä ne olisi mulla Suomessa. Maskipakko on joka paikassa ja muutenkin noudatan kaikkia annettuja sääntöjä parhaani mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat