Rosanna Kuljun kauneusoperaatio meni pieleen – someseuraajat huomasivat muutoksen kaunottaressa: "Olen itkenyt tätä niin paljon, etten jaksa enää"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Rosanna Kulju luotsaa Miss Helsinki -kisaa.

Rosanna Kulju kertoo Instagramissa, että hänen kauneusoperaationsa meni pieleen pari kuukautta sitten. 

Miss Helsinki -kisan luotsaaja ja somevaikuttaja Rosanna Kulju on puhunut avoimesti kauneustoimenpiteistään julkisuudessa.

Kulju avautuu nyt Instagram Stories -osiossa pieleen menneestä operaatiosta, jonka myötä hän on saanut paljon viestejä. Kuljulta on kyselty, että miksi hänen suunsa on vino. 

– No, koska mulle yksi hoitaja pari kuukautta sitten pisti botuliinia liikaa väärään paikkaan, Kulju aloittaa. 

– Arvaatte varmasti, että tämä on mulle tosi arka paikka, kun teen töitä mun kasvoilla ja toivoisin, ettei asiaa enempää puitaisi. Olen itkenyt tätä asiaa niin paljon, etten jaksa enää. 

Kulju kirjoittaa, että odottaa sen vaikutuksen lakkaavan. 

– Sen jälkeen en ihan heti ole tekemässä mitään pistoshoitoja. En ole muutenkaan pitkään aikaan tehnyt esteettisiä hoitoja, muuta kuin pari mesolankaa neljään kuukauteen leukalinjaan. 

Kulju korostaa, ettei kuitenkaan syytä tapahtuneesta ketään. 

– Virheitä sattuu ja se on elämää. Jokainen ihminen reagoi myös eri tavalla kaikkiin hoitoihin. 

Kulju kertoi vuosi sitten GRLGANG-podcastissaan, että hän katuu erityisesti sitä, että otti aikoinaan täytettä huuliinsa, koska siitä tulee monesti loputon kierre. Hän kertoi Instagramissa lokakuussa, että aikoo poistaa huulitäytteensä. 

– Varasin maanantaille ajan, haluan huulitäytteet pois. Nämähän ovat olleet minulla ikuisuuden, mutta ei lähde kunnolla pois.

Lue myös:

    Uusimmat