Rosanna Kuljun upea Balin-matka sai kurjan käänteen – ikävät oireet pakottivat lääkärin pakeille

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Tällaista on nykymissin arki: Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju

Sara Siepin kanssa Balilla lomaileva Rosanna Kulju kertoo Instagramissa hakeutuneensa lääkäriin oksentelun takia.

Miss Helsinki -kilpailua luotsaava Rosanna Kulju on jakanut tammikuun aikana Instagramissa toinen toistaan upeampia lomakuvia Balilta, missä Kulju ja ex-missi Sara Sieppi ovat olleet yhdessä reissussa jo useamman viikon ajan.

Unelmaloma sai kuitenkin ikävän käänteen, sillä tiistaiaamu ei valjennut mukavissa merkeissä. Kulju kertoo Instagramin Stories-osiossa joutuneensa hakeutumaan lääkäriin ikävien oireiden takia.

– Oksentanut koko yön, luultavasti ruokamyrkytys. Ai että mä yöllä itkin ja säälin itseäni, en inhoo mitään muuta niin paljon kuin oksentamista, Kulju kirjoitti.

– Käytiin lääkärin kautta, kun edes vesi ei pysynyt sisällä. Miljoona lääkettä myöhemmin köllähdin sänkyyn. En halunnut jäädä sinne inhottavalle klinikalle tippaan niin pitää oikein keskittyä juomaan tänään nestettä, hän jatkoi.

Vointi ei kuitenkaan vielä muutamaan tuntia myöhemmin ollut kohentunut.

– Voin kertoo teille, ettei oo kivaa. Ihan hirveä olo, hän tilittää videolla, jolla hän kertoi myös, että verikokeiden mukaan tulehdusarvot ovat niin korkeat, että edessä on vielä uusi reissu lääkäriin.

Hurjilta käänteiltä ystävysten matkalla ei ole muutenkaan vältytty.

Lomamatkan vähemmän mieluisiin tapahtumiin on kuulunut muun muassa rottaepisodi, josta naiset kertoivat muutama viikko sitten sosiaalisessa mediassa.

Kaksikko oli ollut syömässä ravintolassa, kun rotta oli kävellyt Kuljun jalkojen päälle.

– SE OLI ISO ROTTA. Hetkellinen paniikki ja voin kertoa, että kiljuin. Koko ravintola nousi seisomaan tuoleille ja huusi mun kanssa kilpaa. Meidän viime balimatkalla mun päälle tippui katolta käärme ja nyt rotta hyökkää jalkaan, innolla odotan mitä muita kohtauksia tämä reissu tarjoaa, Kulju kertoi tuolloin tapahtuneesta Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat