Rosanna Kulju matkusti rakkaansa kanssa romanttiselle saarelle – mykistävä yhteiskuva julki

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Minkälaista on missin arki, Rosanna Kulju ja Inna Tähtinen?

Rosanna Kulju lomailee rakkaansa kanssa. 

Somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoi toukokuun alussa löytäneen rinnallensa rakkauden. 

Kuvista päätellen pariskunta lomailee parhaillaan Kreikassa, Santorinilla. Kulju on julkaissut Instagram-seuraajilleen liudan upeita kuvia aurinkoisista maisemista. 

Yhteen otoksista mukaan pääsi myös naisen rakas. Hän on aikaisemmin kertonut, ettei esittele kumppaniaan sosiaalisessa mediassa, joten kuvassa pariskunnasta näkyy vain siluetit auringonlaskua ja merta vasten. 

Kuvan kommenttikentässä Kuljun seuraajat hehkuttavat otosta.

– Ihana kuva, ja raamikkaan näköinen mies, eräs seuraajista kommentoi. 

– Oi mikä kuva, Lola Odusoga tiivistää mietteet.


Kulju ei ole puhunut viime vuosina paljoakaan parisuhde-elämästään julkisuudessa. Hän erosi vuonna 2018 Hunks-tanssija Tofe Saidista. Kulju otti Miss Helsinki kisan hoitaakseen vuonna 2017, kun Martina Aitolehti luopui siitä kymmenen vuoden jälkeen.

Hän totesi, että järjestää kisan viimeistä kertaa.  

– Tämä kilpailu on mulle enemmän kuin kilpailu, merkitsee mulle henkisellä tasolla niin paljon enemmän. Merkitsee ystäviä, kokemuksia, uraa ja kehittymistä – oi niin paljon kehittymistä. Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että perinteiset missikilpailut on passee.

Lue myös:

    Uusimmat