Roope Hintz sai Dallasin innostumaan – Aleksandr Ovetshkin ylsi Wayne Gretzkyn saavutukseen

Katso tästä Roope Hintzin maalit Washington Capitalsia vastaan.

Jääkiekon NHL:ssä Dallas Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz sai taas maalinteon juonesta kiinni ja teki kaksi joukkueensa kolmesta maalista Washington Capitalsia vastaan. Vieraat voittivat Washingtonissa maalein 3–2.

Ennen voittoa Washingtonissa Dallas oli hävinnyt neljä edellisestä viidestä ottelustaan.

Hintzin edellisestä maalista oli ehtinyt kulua kahdeksan peliä. Tamperelaislähtöisen hyökkääjän molemmat maalit syntyivät ylivoimalla. Hänen kauden maalisaldonsa nousi 25:een.

– Roopea ei pysäytetä tänään, Dallas Stars tviittasi, kun Hintz teki ottelun toisen maalinsa.

Dallasin muista suomalaisista pisteille pääsi syöttöpisteen ottelun avausmaaliin napannut Esa Lindell, jonka kauden pistesaldo on tämän ottelun jälkeen 22.

Capitalsin venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetshkin teki ottelussa kauden 40. maalinsa ja sinetöi samalla kahdennentoista 40 maalin liigakautensa. Samaiseen saavutukseen on yltänyt aiemmin vain Wayne Gretzky.

Carolina Hurricanes jo neljän ottelun tappioputkessa

Carolina Hurricanesin ja New York Rangersin välinen ottelu jäi vähämaaliseksi ja päättyi vierasjoukkueen voittoon lukemin 0–2. Neljän ottelun mittainen tappioputki on Carolina Hurricanesille tämän kauden pisin.

Carolinan suomalaishyökkääjä Sebastian Aho ei tässäkään ottelussa päässyt pisteille mutta oli jäällä yhteensä yli 20 minuuttia, enemmän kuin yksikään toinen Caroninan hyökkääjä. Samoin vaille pisteitä jäivät Carolinan Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen.

Carolina-vahti Antti Raanta oli tällä kertaa sivussa, kun tolppien välissä pelasi tanskalaisvahti Frederik Andersen. Andersen torjui ottelussa 16 kertaa.

– Tämä oli varmaankin yksi parempia pelejämme koko vuonna, Hurricanesin valmentaja Rod Brind'Amour sanoi NHL.comin mukaan.

– Heidän maalivahtinsa pelasi mahtavasti. Siinä se. Teimme likipitäen kaiken, mitä halusimme, emme vain saaneet siitä tänään palkintoa.

Lue myös:

    Uusimmat