Roope Hintz liekeissä Dallasin voitossa – näitä osumia kelpaa ihastella

Katso videolta Roope Hintzin maalit.

Dallas Stars nappasi kolmannen voiton Seattle Krakenista jääkiekon NHL:n toisella pudotuspelikierroksella. Dallas kukisti Seattlen suomalaishyökkääjä Roope Hintzin johdolla 5-2 ja johtaa nyt sarjaa 3-2.

NHL:n pudotuspelien pistepörssin tasapisteisiin kärkipaikkaa pitävän Edmonton Oilersin Leon Draisatlin kanssa noussut Hintz aloitti pistetehtailunsa avauserässä, kun hän siirsi Dallasin 2-0-johtoon vain reilun viiden minuutin pelin jälkeen upealla laukauksella.

Seuraava tehopiste tuli heti toisen erän ensimmäisellä minuutilla suomalaisen ollessa alustamassa Joe Pavelskin 3-0-osumaa. Seattle onnistui kahdesti maalinteossa ennen toisen erän puoliväliä ja kolmanteen erään lähdettiin Dallasin maalin johdossa.

Hintz onnistui kolmannen erässä jälleen maalinteossa. Suomalaishyökkääjä otti tyylikkäästi kiekon maalin edustalta itselleen ja nosti kiekon yläkulmaan. Dallas iski vielä kiekon kertaalleen tyhjään maaliin ja loppuluvut 5-2:een.

Hintz nousi kahdella osumallaan pudotuspelien maalipörssissä toiseksi. Hän ohitti samalla suomalaisten yhden kauden pudotuspelipistetilastossa Teemu Selänteen ja Valtteri Filppulan. Hintzillä on nyt kasassa tehot 8+10. Sarja on katkolla Dallasille lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Katso pääkuvan videolta Roope Hintzin osumat.