Roope Hintz taituroi upean alivoimamaalin – suomalaistähden suoritus hehkutuksen kohteena

Roope Hintz vietti kahden maalin iltaa NHL:ssä – alivoimalla hieno taidonnäyte 0:41
Roope Hintz teki kaksi maalia New Jersey Devilsin verkkoon. (Video: NHL.com)

NHL:n suomalaistähti Roope Hintz oli vahvassa vireessä, kun hänen edustama Dallas Stars voitti New Jersey Devilsin maalein 6–2.

Dallas otti ohjat käsiinsä jo avauserässä, kun Joe Pavelski vei vierailijat johtoon.

Toisessa erässä kuvaan astui Roope Hintz. Suomalaistähti taituroi kiekon upean yksilösuorituksen jälkeen alivoimalla verkkoon lisäten johtolukemiksi 2–0.

Dallas hehkutti Hintzin upeaa maalia vuolaasti X-tilillään.

– Hei ESPN, laittakaa tämä SportsCenterin TOP10:een, kiitos! Dallas hekumoi.

Saman erän lopulla Hintz onnistui toistamiseen ja Dallas marssi tauolle neljän maalin karkumatkalla.

Ottelu päättyi lopulta Dallasin 6–2-voittoon. Myös Dallas-pakki Esa Lindell pääsi ottelussa pisteille. Miro Heiskanen oli yhä loukkaantuneena sivussa.

Hintz on tehnyt tällä kaudella 43 ottelussa tehot 20+22. Lindellillä tehopisteitä on kasassa 19.