Mainos

Ronin eropäätös musersi Ensitreffit-Tanjan: Olin varma, että jatkamme

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Tanja uskoi parin suhteeseen loppuun saakka. Siksi Ronin halu erota romauttikin Tanjan maailman.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjaksossa ensinäkemältä avioituneet parit saapuivat tapaamaan asiantuntijoita ja ilmoittamaan lopullisen päätöksensä. Viiden viikon yhteiselon aikana parit olivat saaneet mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja tehdä suuren päätöksen tulevaisuudesta: jatkavatko he yhdessä vai hakevatko he avioeroa.

Ylä- ja alamäkiä kokeneiden Tanjan ja Ronin suhde kääntyi loppua kohti paremmaksi, ja Tanja luottikin parin jatkavan toisiinsa tutustumista viiden viikon yhteiselon jälkeen.

– Minulla oli tosi hyvä fiilis ja olin aivan varma, että me jatkamme. Vaikka välillä olisin tosi vaikeata ja tuntui, etten jaksa enää tällaista, ajattelin, että jatkaisimme vastoinkäymisistä huolimatta, Tanja kertoo.

– Asenteeni koko tähän hommaan oli se, että koska me olemme menneet naimisiin ja meille oli pedattu tällaiset mahdollisuudet, niin totta kai me jatkamme, hän jatkaa.

"Minusta ei vain tuntunut oikealta"

Tanja pitikin loppuun asti itsestään selvänä, että pari jatkaisi yhdessä, eikä ottanut päätöstä puheeksi Ronin kanssa.

– Päätös olisi pitänyt ottaa itse puheeksi, mutta sen perusteella, miten Roni käyttäytyi minua kohtaan, en viimeisellä viikolla miettinyt kertaakaan, että eroaisimme.

– Roni puhui meidän ensimmäisestä hääpäivästä, ja pari päivää ennen päätöstä hän halusi laittaa kotinsa seinälle meidän hääkuvan. Ne olivat niin konkreettisia juttuja, että luin niiden perusteella, että Roni haluaa jatkaa, koska hän puhuu tulevaisuudesta. Minun järkeeni ei käynyt sellainen, että mies haluaa laittaa hääkuvan seinälle, jos hän haluaa kahden päivän kuluttua erota, hän jatkaa.

Roni itse kertoo halunneensa katsoa tilanteen viimeiseen asti.  

– En halunnut miettiä loppupäätöstä liian aikaisin, vaan halusin katsoa loppuun saakka, mitä suhteesta tulee, mies kertoo.

– Viimeisellä viikolla alkoi kuitenkin tulla sellainen olo, että joku mätti. Minusta ei vain tuntunut oikealta. En ihan tarkkaan edes tiennyt, mikä oli pielessä, mutta jokin ei vain tuntunut hyvältä, hän jatkaa.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.