Mainos

Ensitreffit-parilta paljastuksia riidoista ja eron syistä – täysin erilaiset näkemykset eropäätöksestä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella kolmesta parista kaksi jatkavat yhdessä elämäänsä ja avioliittoaan. Heidi ja Mikko päätyivät eroon, eikä mitenkään kauniimmalla mahdollisella tavalla.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi päättyi tiistai-iltana koskettavaan jaksoon, jossa parit kertoivat asiantuntijoille suhteensa tilasta ja jatkosta.

Tiina ja Samuel sekä Milla ja Kimmo jatkavat elämää yhdessä eteenpäin. Kauden aikana rajusti riidelleet Heidi ja Mikko päätyivät kuitenkin eroon.

– Suomenlinnan jälkeen kävimme Mikon kanssa syömässä ja siinä kävi hyvin selväksi, hän ei ollut valmis sanomaan tahdon ja sitoutumaan siihen, että muutumme yhdessä, Heidi kuvaili jaksossa.

Pätkän päätösjaksosta voit katsoa jutun yläosan videolta.

"Minusta oli ikävää olla se, joka sitten lopulta sanoi, että tämä ei toimi"

MTV.fi haastatteli sekä Heidiä että Mikkoa läpi kauden sekä vielä lopullisten päätösten jälkeen. Kävi ilmi, että Mikko oli valmis luovuttamaan suhteen suhteen jo viikkoja ennen päätöstä.

– Muistan kyseenalaistaneeni suhteemme ensimmäisen kerran jo muutama viikkoa ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Puhuin asiasta Jasonin (ohjelman asiantuntija Jason Lepojärvi) kanssa. Kerroin hänelle, että olemme Heidin kanssa niin erilaisia. Hän yritti kyllä luoda uskoa suhteeseemme, mutta olin jo siinä vaiheessa sitä mieltä, että liika erilaisuus ei ole hyväksi, Mikko paljastaa.

MTV.fin haastattelussa Mikko kuvailee olleensa lopulta se, joka teki päätöksen erosta.

– Ehdin jonkin aikaa pyöritellä päätöstä mielessäni. Totta kai se oli pettymys, kun olin lähtenyt ohjelmaan isoin odotuksin. Etenkin se, että Heidi olisi halunnut jatkaa, teki päätöksestä vaikean. Minusta oli ikävää olla se, joka sitten lopulta sanoi, että tämä ei toimi. Näin jälkikäteen katsottuna se oli ehdottomasti oikea päätös, Mikko kuvailee.

Vihjailua erosta, epätoivoa yrittämisestä, lopullinen päätös

Katsomo-video ei ole saatavilla

Heidi paljastaa MTV.fille, että parin toiseksi viimeisessä jaksossa nähty hyytävä riita oli tapahtunut vain pari päivää ennen asiantuntijoiden tapaamista.

–  Yhdeksännessä jaksossa nähty riita oli vain edellisenä iltana ennen päätöksen tekoa. Tilanne oli niin jumissa ja tunsin, että minua vastaan on hyökätty. 

– Yritin saada Mikkoa puhumaan ennen kameroiden eteen astumista asiantuntijoiden kanssa, jotta voisimme saada tilanteeseen jotakin selkeyttä, mutta Mikko ei suostunut siihen. Niinpä menimme suoraan kameroiden eteen, Heidi kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Heidi oli toivonut viimeiseen asti, että pari saisi asiansa korjattua. Tilanne alkoi kuitenkin selkeytyä Suomenlinnassa ja Heidi kertoo ehdottaneensa eroa.

–  Olin ajatellut ihan viimeiseen asti, että ehkä saamme asiat vielä korjattua. Suomenlinnassa tajusin, kuinka vastaanottamaton Mikko on. Hän ei ottanut vastaan apua ja minusta tuntui siltä, että en pysty rakentamaan hänen kanssaan suhdetta eteenpäin.

– Menimme syömään asiantuntijoiden tapaamisen jälkeen. Silloin sanoin Mikolle, että jos hän ei ole tekemään suhteemme hyväksi mitään, on meidän parempi erota. Hän oli vihjaillut erolla jo monta kertaa aiemmin, mutta hänelle ei ollut rohkeutta sanoa sitä ääneen, Heidi kertoo mietteitään.

Katso alta lisää videoita Heidin ja Mikon Ensitreffit alttarilla -taipaleelta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.