Mainos

Ensitreffit alttarilla -parille lopullinen ero

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Tanja ja Roni ovat hakeneet lopullista avioeroa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella avioituneet Roni ja Tanja ovat hakeneet lopullista avioeroa. Toisen vaiheen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen jätti Tanja 17. toukokuuta, käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV:lle.

Pari avioitui kesällä 2015, jonka jälkeen ohjelmassa nähtiin sekä hyviä että huonoja hetkiä. Pari päätti kuitenkin heti ohjelman lopussa, että he eivät jatka yhteistä taivalta.

Päätös ei kuitenkaan ollut aivan yksimielinen, sillä Tanja olisi halunnut jatkaa liittoa ja katsoa, mitä suhteesta olisi tullut, kun pari olisi saanut elää omaa elämäänsä ilman kameroita.

– Se oli itselleni niin selkeä asia, ja ajattelin itse alusta asti, että jos on ollenkaan sellainen olo, että toisen kanssa on hyvä olla, niin haluan jatkaa, Tanja kertoo.

Ronin halu erota tulikin Tanjalle yllätyksenä, sillä nainen oli miehensä antamiin merkkeihin luottaen olettanut molempien haluavan jatkaa yhdessä.

Katso Tanjan ja Ronin loppupäätös videolta: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Roni itse kertoo halunneensa katsoa tilanteen viimeiseen asti.

– En halunnut miettiä loppupäätöstä liian aikaisin, vaan halusin katsoa loppuun saakka, mitä suhteesta tulee, mies kertoo.

– Viimeisellä viikolla alkoi kuitenkin tulla sellainen olo, että joku mätti. Minusta ei vain tuntunut oikealta. En ihan tarkkaan edes tiennyt, mikä oli pielessä, mutta jokin ei vain tuntunut hyvältä, hän kertoi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi nähdään AVAlla syksyllä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.