Näin kauden Ensitreffit-pareille kävi – katso, ketkä jäivät yhteen ja ketkä jatkavat erikseen!

4:02
Katso videolta kooste kaikkien parien lopullisista päätöksistä!

Seitsemäs Ensitreffit alttarilla -kausi on tullut päätökseensä ja parit kertovat päätöksensä asiantuntijoille. 

Ensitreffit alttarilla -kauden finaalijakso on katsottavissa jo C Moressa ja tänään tiistaina 1.12. jakso nähdään myös MTV3-kanavalla. Draamaa täynnä olevan kauden päätteeksi avioparit tekevät päätökset siitä, aikovatko he jatkaa matkaa yhdessä vai erikseen. Jos et halua tietää, miten pareille käy, älä lue enempää!

Emma ja Tuomas 

Emma ja Tuomaspäätyivät ensimmäisenä parina eroon kesken kauden. Parin välillä nähtiin jo heti häämatkasta asti riitelyä ja välien selvittelyä. Vähäinen yhteinen aika ja vuorotöiden yhdistäminen söivät suhdetta entisestään. 

– Minusta tuntuu, että olen tosi herkkä ihminen ja Tuomas taas sanoo tosi suoraan asiat. Minulle tulee vain sellainen olo, että en kestä sitä suorasanaisuutta, Emma kertoo asiantuntijoille. 

– Emma loukkaantuu siitä, kun sanoin jotain ja minä taas loukkaannun siitä, kun Emma loukkaantuu. Eikä siinä sitten ole mitään järkeä. En näe sitä hyödyllisenä, että olemme Emman kanssa yhdessä, Tuomas lisää. 

Matti ja Mira 

Pariskunta saapuu asiantuntijoiden eteen päätöksen kanssa, jonka takana Mira ei täysin pysty seisomaan. 

– Itse huomasin Matissa muutoksen erään Tampereen viikonlopun jälkeen. Sen jälkeen ei ollut enää niin paljon läheisyyttä. Ei tämä loppu ole kyllä mennyt ihan sillä tavalla niin kuin miten minä toivoisin, Mira kertoo asiantuntijoille. 

Asiantuntijat kysyvät, kuinka he aikovat avioliittoaan jatkaa, ja Mira patistaa Mattia vastaamaan. 

– Avioliittomme jatkuu nyt sillä tavalla, että minä jatkan Pirkkalan suunnalla ja Mira Järvenpäässä erillään toisistamme, Matti kertoo. 

– Minä olisin vielä halunnut katsoa vähän aikaa, että miltä tämä suhde näyttää, kun ollaan niin sanotusti oikeassa arjessa. Mutta jos toinen on päättänyt noin vahvasti, niin eihän minulla ole siihen sanottavaa, Mira toteaa. 

Kati ja Janne

Kati ja Janne ovat kamppailleet kommunikaatio-ongelmien kanssa pitkin kautta. Asiantuntijoiden viimeisessä tapaamisessa pari kuitenkin kertoo, että ovat ottaneet siinä ison harppauksen eteenpäin. He aikovat jatkaa toisiinsa tutustumista pikku hiljaa alun "rakettirakastumisen" jälkeen. 

– Kyllä me tahdotaan, Kati vastaa molempien puolesta. 

– Minäkin tahdon ja toivon, että tutustuminen tästä vain syvenee, Janne lisää. 

Tommi ja Juudit

Tommi ja Juudit ovat jakaneet saman arvomaailmaan eikä parin välillä olla nähty kauden aika riitojakaan. Tommi kuitenkin kertoi kauden lopussa, että hänellä ei ole romanttista tunnesidettä Juuditia kohtaan.

Asiantuntijoiden tapaamisessa sama aihe nousee keskusteluun ja Tommi kertoo, että romanttisia tunteita ei ole löytynyt. Molemmat kertovat, että alkuvaiheessa jo selvisi, että Juudit olisi halunnut edetä nopeammin kuin Tommi.

Pariskunta kertoo päätöksensä avioliittonsa jatkosta asiantuntijoille. 

– Varmaankin me muotoillaan se niin, että jatkamme tästä ystävinä eteenpäin, Tommi sanoo. 

– Onko se yhteinen muotoilu? Kari Kanala kysyy. 

– Kyllä koen, että se tulee jonkin verran itseltäni aikaa vaatimaan. Täytyy vähän uudelleen ohjelmoida se, miten lähestyy toista tai katsoo. Mutta on se ehdottomasti myös lohtu, Juudit sanoo. 

Ensitreffit alttarilla -finaalijakso C Moressa jo nyt ja tänään kello 21.00 myös MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja