Ronaldinhon kohulausunto täysin uuteen valoon – legendalta hämmentävä temppu

Ronaldinho haukkui Brasilian maajoukkueen Copa Américan alla ja totesi, ettei aio katsoa A Selecaon otteluita lainkaan arvoturnauksen aikana. Nyt laajasti uutisoidut lausunnot asettuvat täysin uuteen valoon.

Perinteikkääseen arvoturnaukseen Copa Américaan valmistautuva Brasilian maajoukkue sai otteistaan täyslaidallisen maan suurimpiin jalkapallolegendoihin lukeutuvalta Ronaldinholta, kun se oli pelannut valmistavassa maaottelussa tasan 1–1 Yhdysvaltoja vastaan.

– Se siitä, tyypit, olen saanut tarpeekseni, Ronaldinho avautui Instagramissa ja jatkoi:

– Tämä on surullinen hetki kaikille, jotka rakastavat brasilialaista jalkapalloa. On vaikea löytää intoa katsoa otteluita. Tämä on ehkäpä yksi huonoimmista joukkueista viime vuosina, sillä ei ole kunnollisia johtajia, enimmäkseen vain keskinkertaisia pelaajia.

– Olen seurannut jalkapalloa pienestä pitäen, kauan ennen kuin ajattelin ryhtyväni pelaajaksi, enkä ole koskaan nähnyt näin huonoa tilannetta, Ronaldinho kirjoitti.

Samalla Ronaldinho ilmoitti, että hän ei aio katsoa Copa Américaa otteluakaan eikä juhlia yhtään voittoa.

Laajasti uutisoidut kommentit asettuivat kuitenkin outoon valoon, kun A Selecaon laituri Raphinha paljasti Ronaldinhon kyselleen lippuja peliin joukkueen suurimpiin tähtiin lukeutuvalta Vinicius juniorilta.

– Kuulimme Viniltä, että hän oli päätynyt kyselemään lippua nähdäkseen meidän pelaavan, joten se ei oikein käy yhteen sen kanssa, mistä puhumme tänään, Raphinha kuittasi ESPN:n mukaan paikalliselle medialle.

Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä tehdyssä tuoreessa Instagram-päivityksessään Ronaldinho pyörsikin aiemmat lausuntonsa ja antoi ymmärtää niiden olleen vain tempaus mainoskampanjassa. Hänen mukaansa yhteistyökumppanin, tunnetun deodoranttivalmistajan, kanssa sorvatun kampanjan tarkoituksena on muuttaa yleistä kannatusilmapiiriä positiiviseen suuntaan. Kampanjan portugalilainen nimi Torcida Que Não Abandona kääntyy suomeksi ”fanit, jotka eivät hylkää”.

– Oikeasti nämä (kirjoittamani) sanat tulivat oikeilta brasilialaisilta kannattajilta, ja ne ovat aitoja kommentteja, jotka näin internetissä. Kuvitelkaa lukevanne näitä ennen kuin pelaatte? Ei, motivaatio vain laskee, Ronaldinho kirjoitti.

Ronaldinho vannoi samassa julkaisussaan, että ei koskaan hylkäisi brasilialaista jalkapalloa, eikä koskaan sanoisi itse niitä asioita, joita julkaisi aiemmin Instagramissaan.

Yhdysvalloissa tänä vuonna järjestettävä Copa América on järjestyksessään historian 48:s. Brasilian urakka alkaa runsaan viikon kuluttua Costa Ricaa vastaan Inglewoodissa, Kaliforniassa.

Lue myös:

    Uusimmat