Roman Eremenkon tilanteessa yllätyskäänne

Ilman sopimusta oleva jalkapalloilija Roman Eremenko osallistuu MTV Urheilun tietojen mukaan Spartak Moskovan harjoitusleirille ja neuvottelee seuran kanssa vielä sopimuksesta.

Venäläisseura ilmoitti taannoin, ettei Roman Eremenkon ja seuran välistä sopimusta jatketa. MTV Urheilun tietojen mukaan on silti mahdollista, että Eremenko ja moskovalaisseura tekevät uuden sopimuksen – uusituilla ehdoilla. Eremenkon tilanne on sikäli hyvä, että häntä kohtaan on osoitettu kiinnostusta myös muiden venäläisseurojen tahoilta. Lisäksi yhteydenottoja on tullut tiettävästi Italiasta ja Kiinasta.


Kaksi vuotta pelikentiltä dopingkäryn vuoksi sivussa ollut 31-vuotias Eremenko palasi pelikentille lokakuussa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kärsinyt viime aikoina lonkkavaivasta, eikä hän ollut uuden päävalmentajan Oleg Kononovin käytettävissä viime vuoden lopulla pelatuissa otteluissa.

Eremenko ehti paluunsa jälkeen esiintyä Spartakin riveissä seitsemässä ottelussa, joissa hänen pelillinen roolinsa vaihteli. Ajoittain monikäyttöinen peluri pelasi laiturina ja välillä keskikentän keskustassa. Eremenko ei ole vielä ilmoittanut, onko hän halukas palaamaan Suomen jalkapallomaajoukkueen riveihin keväällä, kun EM-karsinnat käynnistyvät.  

Lue myös:

    Uusimmat