Rohkeista somekuvista törkypalautetta saanut Diili-Miisa: "Yleisin teema oli, että he haluavat nuolla"

Diili-sarjan Miisa Nuorgam avautui saamastaan törkypalautteesta EVS-lähetyksessä.

VIDEO: Haastattelussa Nuorgam myös kertoi miksi julkaisee rohkeita kuvia

Diili-ohjelman uudella kaudella kilpaileva 26-vuotias Miisa Nuorgam on ollut tällä viikolla otsikoissa sosiaalisessa mediassa julkaistujen otosten takia.

Seuraajilleen rohkeita otoksia postaillut Nuorgam on kertonut aikaisemminkin Instagramissa saaneensa paheksuntaa ja ihmettelyä alusvaatekuvistaan.

– On kyllästyttävää, että sama määrä ihoa on ookoo näyttää käsivarsissa ja jaloissa, muttei vatsassa tai pepussa. Tismalleen samaa ihoa. Ja omaa ihoani tässä tapauksessa. Ja sen ollessa omaa ihoani olen täysin oikeutettu päättämään minkä verran, mistä kohtaa ja missä sitä näytän, hän on kirjoittanut Instagramissa.

Nainen kommentoi tämän viikon uutisoinnin jälkeen saamaansa törkypalautetta torstaina EVS-lähetyksen vieraana.

– Se meni siihen mitä internet pitkälti varsinkin nuorille naisille somessa on. Reimat ja Ilkat alkoivat laittaa mitä kaikkea ne haluisivat tehdä mun vartolle. Yleisin teema oli, että he haluavat nuolla mun p**lua, hän kertoi.

– Tottakai se tuntui ihan hirveältä. Miksi sä sanot kenellekään vieraalle ihmiselle tommosia? hän mietti. 

Katso Miisa Nuorgamin haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Saamelaiset sukujuuret omaava Miisa Nuorgam on sosiaalisen median vastaava ja tapahtumatuotannon assistentti. Esports on ollut Nuorgamin intohimo jo useita vuosia ja hän toimii aktiivisesti Suomen Elektronisen Urheilun Liiton hallituksessa.

Diili sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 21
EVS torstaisin MTV3-kanavalla kello 21

Lue myös:

    Uusimmat