Diili-Theon käytös närkästyttää joukkuetoveria: ”You had one job!”

Diilin toisessa jaksossa sunnuntaina 30.9. klo 21 MTV3-kanavalla selviää, että Theo alkaa ärsyttää kanssakilpailijoitaan.

Katso artikkeli yltä ote Diilin ensimmäisestä jaksosta!

Diili-kilpailijoiden ensimmäisenä tehtävänä on suunnitella kesäauto-kampanja. Vuokra-autopaketteja on tarkoitus myydä ostoskeskuksessa. Ohjelman toisessa jaksossa kilpailijat saapuvat kauppakeskukseen ja myynti voi alkaa. Theon toiminta kilpailun aikana alkaa ihmetyttää etenkin Miisaa.

Kratos-joukkue on suunnitellut myyntitapahtuman vetonaulaksi kilpailun, jossa yleisön on arvattava, montako tennispalloa auton takakontissa on.

Theon tehtävä on täyttää auton takakontti palloilla. Hän kantaa palloja muovikasseissa ja tyhjentää ne takakonttiin. Kun Miisa tulee kysymään, paljonko palloja on, Theo ei ole varma.

– Etkö yhtään laskenut niitä? Miisa ihmettelee.

Theo selittää hoitavansa pallojen laskemisen vasta kilpailun jälkeen, mikä ihmetyttää Miisaa. Hänen mielestään Theolla oli yksi tehtävä hoidettavanaan, eikä hän tehnyt sitä kunnolla.

LUE MYÖS:​​​​​​​ Diili starttaa MTV3-kanavalla 23.9. klo 21 alkaen 

– You had one job! Mielestäni se on epärehellistä kilpailua, jos ei ole varmaa lopputulosta.

Myös Joel Harkimo tulee kysymään tennispallojen lukumäärää. Theo valehtelee tietävänsä pallojen tarkan määrän ja kertoo niitä olevan 1299.

– Se on tarkka luku? Joel varmistaa vielä ja Theo vakuuttaa sen olevan.

Diili alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 23.9. klo 21.


Lue myös:

    Uusimmat