Mainos

Rodmanin Korea-soppa sakenee - "Olin humalassa"

Amerikkalainen entinen NBA-koripallotähti Dennis Rodman on joutunut pyytämään anteeksi ärhäkkäitä lausuntojaan Pohjois-Korean vangitsemasta amerikkalaisesta lähetyssaarnaajasta.

Rodman selitti CNN-uutiskanavalle olleensa humalassa kommentoidessaan asiaa.

Myrsky nousi erityisesti siitä, miten Rodman kommentoi Pohjois-Korean vangitseman amerikkalaisen lähetyssaarnaajan Kenneth Baen kohtaloa. Rodmanin lausunnosta jäi kuva, että Baen vangitseminen oli oikein.

Kun CNN:n toimittaja tivasi toistuvasti, miksei koripallotähti nosta lähetyssaarnaajan vangitsemista esiin vierailullaan, Rodman huusi, ettei välitä pätkääkään, mitä helvettiä toimittaja ajattelee.

Nyt CNN uutisoi Rodmanin pyytävän anteeksi tuota lausuntoaan. Rodman kertoo olleensa hyvin stressaantunut ja hermostuneensa sen takia.

– Haluan ensinnäkin pyytää anteeksi Kenneth Baen perheeltä. Lisäksi pyydän anteeksi joukkueeltani ja asiaa kysyneeltä CNN:n toimittajalta. Olin juonut ja allapäin, Rodman selitti CNN:n mukaan.

– Monet Pohjois-Koreaan matkustaneesta koripallojoukkueestamme olivat lähdössä, koska heidän perheensä ja yhteistyökumppaninsa painostivat heitä. Unelmani koripallodiplomatiasta näytti epäonnistuvan.

Rodman jatkaa kiisteltyä vierailuaan Pohjois-Koreassa. Matkaohjelmasta perillä olevien lähteiden mukaan Rodman suuntaa tänään upouuteen hiihtokeskukseen, joka on yksi Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin lempiprojekteista.

Pohjois-Korean tiedotusvälineet ovat raportoineet näyttävästi eilen Kimin syntymäpäivän kunniaksi järjestetystä koripallo-ottelusta ja Rodmanin johdolla siellä lauletusta onnittelulaulusta.

Pohjois-Korean diktaattorin uskotaan täyttäneen 31 vuotta.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.