Robin Packalen joutui "rattiraivon" kohteeksi somessa – laulajan vaarallinen toiminta kerää kritiikkiä

6:54
MTV Uutisten Liven toimittaja Jere Silfstén lähti selvittämään, kuinka kännykän käyttö luonnistuu ajon aikana.

Robin Packalenin viimeisimmät somevideot ovat keränneet kritiikkiä.

Taannoin yhdeksi Uuden Musiikin Kilpailun finalistiksi julkistettu laulaja Robin Packalen järjesti someseuraajilleen Kysy mitä vain -tuokion Instagramin tarinat-osiossa perjantaina 13. tammikuuta. 

Packalen vastaili seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin videoilla, jotka hän postasi niin ikään Instagram-tarinaansa. Postaamiensa videoklippien perusteella näyttää siltä, että laulaja kuvaa vastauksiaan istuessaan auton ratissa.

Yksi seuraaja huomautti Packalenille viestissään, ettei puhelinta saa käyttää autoa ajaessa. Packalen myönsi virheensä Instagram-tarinaansa jakamassaan vastauksessa.

– Joo älkää tehkö niinku mä! Packalen kirjoitti vastaukseksi.

Laulajan puhelimen käyttö ajon aikana on kerännyt kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi viestipalvelu Jodelissa Packalenia kritisoidaan harkitsemattomuudesta ja välinpitämättömyydestä.

– Robin mitä v*ttua nyt... Sä et aja autolla ja kuvaa samaan aikaan, yksi kirjoittaa.

–Järki päähän Robin, toi on hengenvaarallista leikkiä, toinen jatkaa.

Puhelimen tai muun viestintävälineen käyttäminen mottoriajoneuvoa ajaessa siten, että laite on kuljettajan kädessä on laissa kiellettyä.

Liikenneturva kertoo verkkosivuillaan, että ajoneuvossa ei saa myöskään käyttää teknistä laitetta siten, että sen käyttäminen haittaa tai vaarantaa ajoneuvolla ajamista.Teknisten laitteiden häiritsevän käytön kielto koskee kaikkien ajoneuvojen kuljettajia autoilijoista pyöräilijöihin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja