Robin Packalen ei kertonut edes ystävilleen, että on mukana UMK:ssa – tällaisella kappaleella hän lähtee kisaan

0:23
Robin Packalen kertoo UMK-kappaleestaan: "Paras biisi jonka olen ikinä tehnyt"

Robin Packalen kilpailee paikasta Suomen euroviisuedustajana.

Ylen Uuden Musiikin Kilpailun voitosta ja Suomen euroviisuedustajan paikasta kilpaillaan taas helmikuussa. UMK-finaalissa kuullaan seitsemän kappaletta, joista yksi kuuluu Suomen vientilupaukseksikin ristitylle Robin Packalenille.

Packalenin on jo pitkään ounasteltu ja toivottu osallistuvan UMK:hon. Laulajan mukaan oikea aika osallistua kilpailuun koitti kuitenkin vasta tänä vuonna.

– Minulla on aikaisemmin ollut sellainen fiilis, etten ole ehkä ollut ihmisenä valmis ja olen vain elänyt hetkessä. Nyt ehkä vanhemmiten iän karttuessa osaan katsoa pidemmällä tähtäimellä. Koen, että olen nyt vihdoin valmis, hän sanoo.

Laulaja kertoo lähteneensä Uuden Musiikin Kilpailuun biisi edellä. Hän osallistuu kisaan englanninkielisellä kappaleellaan Girls like you, joka julkaistaan maanantaina 16. tammikuuta.

– Ensimmäisenä meillä syntyi ihan hemmetin hyvä biisi ja mietimme, että mitäs me tälle biisille nyt teemme, tämä on ihan ylitse muiden, hän alustaa.

– Sitten kävimme tiimini kanssa keskustelua UMK:sta ja sanoin, että todellakin, lähdetään messiin, hän jatkaa.

Spekulaatiot Packalenin osallistumisesta tämän vuoden UMK:hon leijuivat villeinä muun muassa sosiaalisessa mediassa. Laulaja kertoo saaneensa kysymyksiä kilpailuun osallistumisesta myös kasvotusten. Hän kuitenkin paljastaa, ettei kertonut UMK-osallistumisestaan etukäteen edes ystävilleen.

– Olen ylpeä itsestäni, että olen saanut pidettyä tämän salaisuuden tähän asti, hän hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja