Robert Kubica avoimena vaikeasta tilanteesta – "Monet ihmiset lähtevät Williamsilta"

F1-kisakuljettajaksi Williamsin riveissä palaava Robert Kubica kertoo, ettei hän tiedä vieläkään, kuka hänen kisainsinöörinsä on tulevana vuonna. Puolalaispilotti puhuu myös avoimesti formula ykkösten pohjamudissa kuluneella kaudella rämpineen Williamsin tilanteesta.

Kubican mukaan kysymys hänen kisainsinööristään oli yksi päällimmäisistä asioista ennen kuin kuljettajasopimus allekirjoitettiin.

– En ole kuitenkaan saanut vielä vastausta. Yritin saada asiaan selvyyden viikonloppuna, jotta voisin työskennellä tuon henkilön kanssa testeissä, koska on jo aika, jolloin on alettava tehdä töitä hyvin. En kuitenkaan tiedä vielä, Kubica kertoi Eleven Sportsille.

Kubica vihjasi, että yksi ongelmista on suuri henkilöstöpoistuma tallista.

– Tämä ei ole helppo jakso, koska monet ihmiset lähtevät. On myös vaikea löytää hyviä työntekijöitä heidän nähdessään, että tiimillä ei ole nopeaa autoa. Useimmilla ihmisillä on intohimoa ja halu työskennellä parhaissa tiimeissä.

Williams saavutti kuluneella kaudella vain seitsemän MM-pistettä, vähiten kaikista tiimeistä. Ensi kaudella tallin riveissä ajavat kuluneena kauden reservi- ja kehityskuski Kubica ja brittiläinen tulokas George Russell.

Kubica on edellisen kerran kisannut formula ykkösissä vuonna 2010. Alkuvuodesta 2011 hän loukkasi oikean kätensä erittäin vakavasti rallionnettomuudessa, mitä on seurannut pitkä kuntoutus.

Lähde: Autoweek

Lue myös:

    Uusimmat