Blac Chyna haastaa Kardashianit oikeuteen: "Tämä on juuri se, mistä Robia varoitettiin"

Rob Kardashianin entinen puoliso Blac Chyna on haastanut Kardashianien perheen oikeuteen. 

Seurapiirijulkkis Blac Chyna on haastanut entisen puolisonsa ja lapsensa isän Rob Kardashianin perheineen oikeuteen, kertoo People. Lähteen mukaan haaste ei tullut yllätyksenä. 

– He tiesivät sen olevan tulossa, kertoo perheen lähipiiri. 

29-vuotias Chyna jätti haasteen entistä puolisoaan vastaan tiistaina, jossa hän väittää Kardashianin vahingoittaneen hänen brändiään sekä pahoinpidelleen häntä sanallisesti sekä fyysisesti.

Haasteessa mainitaan myös Kardashianin äiti Kris Jenner sekä hänen siskonsa Kourtney KardashianKim KardashianKhloé KardashianKendall Jenner sekä Kylie Jenner

– He eivät tienneet että kaikki olisivat nimettyinä haasteessa, mutta se ei ollut mikään shokki. Tällaisena he tuntevat Chynan: hän on dramaattinen ja tekee kaikkensa tullakseen edelleen yhdistetyksi Kardashianien nimeen. 

Lähteen mukaan perheen mielestä haaste on ärsyttävä, mutta he eivät ole huolissaan. 

– Tämä on juuri se, minkä takia Robia varoitettiin sekaantumasta Chynaan alunperinkään. He varoittivat häntä että Chyna on jatkuvaa draamaa ja he olivat oikeassa.

Perhe on ennen kaikkea huolissaan riitaisen ex-pariskunnan yhteisestä tyttärestä, 11 kuukautta vanhasta Dream Renéestä

– He ovat surullisia Dreamin puolesta siitä, että hänen äitinsä käyttäytyy tällä tavalla. He eivät ajattele että Rob olisi täydellinen, mutta heidän mielestään Chyna on pahuuden tuolla puolen. He vain haluavat draaman loppuvan. He kaikki rakastavat Dreamia ja ovat hyvin suojelevaisia tätä kohtaan. 

Lue myös:

    Uusimmat