Blac Chyna keksi tavan tienata koronakriisin keskellä – fanit saavat puhua tähden kanssa lähes 900 euron hintaan

Blac Chyna keksi tavan tienata rahaa koronakriisin keskellä. 

Oletko aina haaveillut tapaavasi idolisi kasvokkain? Rap-artisti Blac Chyna antoi tällaiseen mahdollisuuden faneilleen Facetime-puheluiden kautta. 

Halpaa lystiä Blac Chynan fanitapaamiset eivät kuitenkaan ole, sillä Facetime-puhelu maksaa 950 dollaria (noin 867 euroa). Tähti kauppaa palveluitaan Lashed Cosmetic -sivustollaan. Chyna ei kuitenkaan kerro sivustollaan tarkemmin kuinka kauan puhelu tulee kestämään, ja minkä ajan kuluessa maksusta tähti tulee soittamaan fanilleen.

Jos puolestaan haluaa, että Blac Chyna seuraa sinua Instagramissa on siihenkin mahdollisuus, 250 dollarilla (noin 228 euroa).

Fanien onnekseen rap-artisti tarjoaa faneilleen myös osamaksua, jos kertarykäisyllä ei pysty maksamaan. 

– Kyllä, Blac Chyna on käyttänyt luovuttaan koronapandemian aikana fanien kanssa yhteydenpitoon. Hän on todellinen yrittäjä, ja keksii uudenlaisia toimintatapoja nykytilanteeseen, ja yrittää tuoda iloa karanteeniin, artistin lakimies kertoo People-lehdelle

Chynan lakimies kertoo, että "luovuus johtuu myös taloudellisista syistä".

– Chyna ei saa elatusapua lapsiensa isiltä Rob Kardashianilta ja Tygalta, vaikka useissa tiedotusvälineissä niin väitetään.  Rob Kardashian ja hänen perheensä ovat esittäneet vääriä syytöksiä siitä, että Chyna ei olisi sopiva äidiksi. Tällä tavoin he yrittävät viedä äidin huoltajuuden tyttäreensä Dreamiin. Chyna taistelee tuomioistuimessa asiasta, erityisesti kun Dream sai kahdesti palovamman Robin luona, asianajaja kertoo. 

Asianajaja kertoo, ettei huoltajuuskiista tule halvaksi. 

– Toisin kuin nämä "itse rikastuneet miljardöörit, Robin perhe, täytyy Chynan yksinhuoltajana löytää erilaisia tapoja tänä pandemian aikana faniensa kanssa yhteyden pitämiseen. 

Chynalla on vuonna 2012 syntynyt King Cairo Stevenson -niminen poika rap-artisti Tygan kanssa. Heidän parisuhteensa kariutui vuonna 2014, kun Tyga alkoi seurustella puolestaan Kardashian-klaaniin kuuluvan Kylie Jennerin kanssa. Chyna sai vuoden 2016 marraskuussa Dream-tyttären Kylie Jennerin veljen, Rob Kardashianin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat