Rob Kardashian hävisi huoltajuuskiistan – syytti ex-puolisonsa juhlivan ja käyttävän päihteitä 3-vuotiaan tyttären läsnä ollessa

Kardashianin klaaniin kuuluva Rob Kardashian yritti saada tyttärensä ensisijaisen huoltajuuden itselleen, mutta oikeus eväsi vaatimukset.

Kardashianin julkkisperheeseen kuuluva Rob Kardashian, 32, hävisi 3-vuotiaan Dream-tyttärensä huoltajuuskiistan oikeudessa, uutisoivat muun muassa Page Six ja Radar Online

Pariskunta sopi aiemmin yhteishuoltajuudesta, mutta Kardashian on nyt vaatinut oikeudessa päästä tyttärensä ensisijaiseksi huoltajaksi. Kardashian vetosi kiistassa siihen, että hänen ex-puolisonsa  Blac Chyna, 31, on kelvoton huoltajaksi.

Tuomari kumosi Kardashianin väitteet, mutta Kardashian voi kuitenkin yhä valittaa oikeuden päätöksestä ja vaatia itselleen laajempaa huoltajuutta. ​​​​​​​

Virallisten asiakirjojen mukaan Kardashian piti Blac Chynaa sopimattomana huoltajana tyttärelleen, koska hänen mukaansa Chyna muun muassa järjesti juhlia tyttären ollessaan kotona. Lisäksi hän syytti lapsensa äitiä väkivaltaisuudesta.

Kardashian väitti Chynan myös käyttäneen huumeita ja alkoholia tyttären läsnä olessa sekä opettaneen Dreamille sopimattomia tansseja.

Kardashian kertoi, että yleensä kun hän hakee tyttärensä viikonlopuiksi on hän likainen tai näyttänyt sotkuiselta.

Radar Onlinen ja Page Sixin mukaan myös Robin sisar Khloé Kardashian todisti oikeudessa ja tämän lausunto tuki hänen veljensä väitteitä. Khloé Kardashianin mukaan myös Dreamin käytös olisi viime aikoina muuttunut, eikä tämä olisi ollut isänsä luona ollessaan enää halukas palaamaan äitinsä luo.

Chyna kiisti kaikki häneen kohdistuneet väitteet. Hän ilmoitti asianajajansa välityksellä, että ex-parin huoltajuusjärjestely on hänen mielestään nykyisillään toimiva. Chynan kerrotaan myös väittäneen, että kyseessä olisi Rob Kardashiania ja tämän sisaren yritys mustamaalata häntä.

Lue myös:

    Uusimmat