Mainos

Riihimäen jengiammuskelu: Kahdeksan vangittu - poliisi ratsaa edelleen kerhotiloja

Riihimäen viimeviikkoisen huoltoasema-ammuskelun takia on vangittu jo kahdeksan nuorehkoa miestä. Tänään olivat vuorossa ne kaksi moottoripyöräjengiläistä, jotka keskusrikospoliisi tavoitti alkuviikolla.

- Kaikki kahdeksan vangittua ovat kerholaisia tai kerhojen yhteyshenkilöitä, tutkinnanjohtaja Mika Ihaksinen KRP:stä kertoo.

Tänään vangitut miehet sopivat 25-35 vuoden ikähaarukkaan. He molemmat ovat Hyvinkään seudulta ja paikallisen Bandidoksen jäseniä.

Riihimäen käräjäoikeus on vanginnut kaikki kahdeksan miestä epäiltynä murhasta ja murhan yrityksestä todennäköisin syin.

Ihaksinen vaikenee edelleen ammuskelun yksityiskohdista, koska muutamaa tapaukseen liittyvää henkilöä etsitään edelleen.

- Viimeksi tänään on tehty etsintä Hyvinkään alueella yhden kerhon tiloihin, Ihaksinen kertoo.

Yksi vuorokauden pidätettynä ollut mies vapautettiin tänään puoliltapäivin. Ihaksisen mukaan mies ei ole kuulu mihinkään kerhoon.

Riihimäkeläisen huoltamon pihalla ammuttiin viikko sitten torstaina illalla kuoliaaksi 28-vuotias mies. Lisäksi toinen samaan riihimäkeläisjengiin kuuluva mies haavoittui lievästi vartaloon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.