Ressu Redford teki festivaalihistoriaa juhannuksena – paljastaa MTV:lle yhden hurjimmista keikkakokemuksistaan: "Putosin 3–4 metriä selälleni"

Ressu Redford paljastaa MTV:lle yhden hurjimmista keikkakokemuksistaan:"Putosin 3–4 metriä selälleni" 3:22
Ressu paljastaa MTV Uutiset Livelle: Tämä on yksi hurjimmista keikkakokemuksistani – katso haastattelu!

MTV Uutiset Live tapasi Ressu Redfordin Iskelmä Festivaalin backstagella ja tiedusteli, mikä on laulajan hurjin keikkakokemus. Katso yllä oleva video!

Kuluvan kuun lopussa 60 vuotta täyttävä Ressu Redford on edelleen ilmiömäisen hyvässä kunnossa.

Mies esiintyi tuhatpäiselle festivaaliyleisölle Himoksen Iskelmä Festivaalilla. Keikka oli täynnä liikettä, potkuja ja pomppuja, vaikka aurinko porotti ja lämpötilat huitelivat hurjissa hellelukemissa.

Miten iskelmäkonkari pysyy niin hyvässä kunnossa? 

– Olen pelannut padelia, mutta salilla en ole käynyt puoleentoista vuoteen, mies paljastaa MTV Uutisille. 

Redford teki bändiläistensä kanssa festivaalihistoriaa

Redford esiintyi festivaaliyleisön edessä jo juhannuksena – itse asiassa samassa paikassa, Himoksella. 

Laulaja teki bändinsä kanssa eräänlaista historiaa. Himos Juhannus -festivaali oli ensimmäinen tänä kesänä järjestetty massatapahtuma

Ressu Redfordilla oli kunnia avata festivaali ensimmäisenä esiintyjänä. 

– En muista, milloin olisin ollut niin pikkupoikamaisesti ollut innoissani menossa keikalle kuin nyt, Redford sanoo riemuiten kahden festivaalikeikan jälkeen. 

Kun Ressu Redfordilta kysyttiin, miltä historiallinen festivaalin avaus tuntui, Redford tuuletti omintakeisesti – katso muusikon reaktio yllä olevalta videolta. 

Ressu paljastaa hurjimman keikkakokemuksensa

Ressu Redford on ollut mukana musiikkialalla jo vuosikymmeniä, ja uraauurtava muusikko on niittänyt mainetta niin yhtyeissä kuin sooloartistinakin. 

Uralle onkin mahtunut monenlaisia keikkakiertueita ja -kokemuksia. 

Kysyttäessä hurjinta keikkakokemusta, Redford palaa muistoissaan 90-luvun puoliväliin, jolloin hän vaikutti Sound of R.E.L.S. -yhtyeessä.

– Putosin yhdeltä lavalta Vaasassa 3–4 metriä selälleni. 

Miten tämä oli mahdollista, ja miten Ressu Redfordin kävi putoamisen jälkeen? Myös tähän Redford vastaa yllä yllä olevalla videolla!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

”Siinä meni moni asia pieleen”

Himos Juhannus -festivaalin jälkeen uutisissa tapahtuman rinnalla puhuttiin niin kutsutusta koronalingosta.

Tapahtuman jälkeen ympäri Suomea oli ilmennyt Jämsän kaupungin hallintoylilääkäri Unto Palosen mukaan joitakin yksittäisiä tartuntoja ja altistuneita oli lukuisia. 

Osansa kritiikistä saivat myös lavalla esiintyneet artistit, kuten Antti Tuisku

Redfordin kokemuksen mukaan Himoksella festivaalijärjestelyt ovat sujuneet moitteitta. 

Sen sijaan, että syyllistä koronatilanteen ikävään piikkiin etsittäisiin kesäfestivaaleilta, Redfordin mukaan virhe tapahtui itärajalla, kun jalkapallofanit saapuivat takaisin Suomeen jalkapallon EM-kisoista. 

– Rakastan fudista, mutta mä en rakasta sitä, miten kävi tämän fudisturismin kanssa – siinä meni monta asiaa pieleen.

– Musta tuntuu, että se linko paukahti enemmän sieltä tänne muiden ihmisten joukkoon. Se oli valitettavaa, ja siellä on varmaan vielä joku pyykki pestävänä, Redford muotoilee.

Tänä viikonloppuna järjestetään useita kesätapahtumia, muun muassa Iskelmä-festivaalit Porissa sekä Jämsän Himoksella 2:02
Ressu Redford esiintyi Seitsemän uutisissa lauantaina: Mitä mieltä artisti on siitä, että tapahtumia kutsutaan koronalingoiksi?

Lue myös:

    Uusimmat