Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu Kari Aihinen antaa vinkit pääsiäisaterialle.
Huippukokki Kari Aihinen suosittelee pääsiäisaterian jälkiruoaksi herkullista pannukakkua, jonka lisukkeena tarjoillaan raparperia ja valkosuklaakastiketta.
Aihinen kehottaa varaamaan pääsiäisruokien valmistamiseen tarpeeksi aikaa.
– Pääsiäisen pitäisi kuitenkin olla rauhoittumisen aikaa, hän toteaa MTV Uutisille.
LUE MYÖS: Kari Aihinen suosittelee suomalaisille yhtä pientä muutosta ruokavalioonsa: "Jokainen voi toteuttaa"
Haku Kaappaus keittiössä -ohjelman uudelle tuotantokaudelle on nyt auki. Hae mukaan ohjelmaan tästä.
Kaiserschmarrn-pannukakkua, raparperia ja kastike paahdetusta valkosuklaasta
4 annosta

