Keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi tällä kertaa tamperelaisen Minervan ja Juhon keittiön, jossa opeteltiin kokkaamaan maistuvaa kasvisruokaa.
Kaappaus keittiössä -kauden viimeisessä jaksossa vierailtiin tamperelaisen pariskunnan Minervan ja Juhon luona. Lähtökohdat erityisesti Minervan kohdalla olivat melko ankeat: Minerva vihasi ruoanlaittoa ja hänen ruokavalionsa oli yksipuolinen.
– Minerva ei aina hirveästi syö. Minä olen se, joka tekee ruoat ja Minerva syö haarukallisen, Juho kertoi jaksossa.
– Koen että elän aika pitkälti leivällä. Ja sittein vain erilaisilla leivän täytteillä, Minerva tunnusti.
Leivän lisäksi vegaanista ruokavaliota noudattava Minerva söi lähinnä vauvanruokasmoothieita. Aiemmin hän oli syönyt aamupalaksi vain mehujäätä. Paikalle tarvittiin siis jälleen kerran kipeästi keittiömestari Kari Aihista, joka opasti pariskuntaa kokkaamaan maistuvaa kasvisruokaa yksinkertaisista aineksista.
Tosi helpot murskatut perunat
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin vinkattu keittiömestari Hans Välimäen ohje murskattuihin perunoihin. Nyt Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vinkattiin Kapen versio helppoon perunalisukkeeseen.
