Kokki Kari Aihinen valmisti Huomenta Suomessa yllättäviä ruokia maksamakkarasta.
Olisitko uskonut, että maksamakkarasta voi tehdä crème brûléen tai macarons-leivoksia? MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu kokki Kari "Kape" Aihinen demonstroi Huomenta Suomessa yllättäviä käyttötapoja perinteiselle maksamakkaralle.
Maksamakkaraa löytyy suomalaiskaupoista useilta eri brändeiltä, esimerkiksi kaupan omilta merkeiltä, Snellmanilta, Atrialta sekä HK:lta.
Nappaa alta Kapen reseptit.
Kapen maksamakkara-kinkkutoast eli croque monsieur
1 pkt porsaan rosvofileetä
8 siivua paahtoleipää (iso/jätti paahtoleipä)
1 rkl voita
8 siivua emmentaljuustoa
1 salaattisipuli hienonnettuna
1 suolakurkku viipaloituna
Maksamakkaratuorejuusto:
100 g kanamaksamakkaraa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
suolaa