Ensitreffit-Matti nähtiin Kaappaus keittiössä -kaudella – eli maksalaatikolla ja kahvilla

Ensitreffit alttarilla -sarjan Matti on nähty aikaisemminkin televisiossa.

Ensitreffit alttarilla -sarjan 10. tuotantokauden osallistujat julkaistiin perjantaina 6. lokakuuta. Yksi kauden osallistujista ja on Matti, joka on aikaisemminkin nähty televisiossa. 

Matti osallistui huippukokki Kari Aihisen luotsaamaan Kaappaus keittiössä -sarjaan vuonna 2018. 

Tuolloin Aihinen auttoi kansanedustajan avustajana työskentelevää Mattia, jonka yksipuolinen ruokavalio koostui pitkälti maksalaatikosta, kahvista ja vedestä. Kolme kuukautta Aihisen vierailun jälkeen Matti kertoi elämänsä muuttuneen. 

– Maksalaatikko on jäänyt kokonaan pois, en ole syönyt sitä sen jälkeen kun sitä kahdestaan Karin kanssa vedettiin kylmänä suoraan boksista, Matti tunnustaa.

Tuolloin hän kertoi, ettei Aihisen vierailin jälkeen jättänyt lounaita väliin, mikä oli ennen jatkuva, huono tapa työpäivien aikana. Hän oli innostunut kokkailemaan monia erilaisia ruokia, kuten esimerkiksi erilaisia kala-annoksia.   

Nykyään politiikan toimittajan työskentelevä Matti, 37, näki Ensitreffit alttarilla -ohjelman mainoksen nettideittipalvelusta, ja siitä alkoi hänen matkansa kohti alttaria. 

Hän ei ollut seurannut suosittua rakkausrealitya juurikaan, mutta intuitio sanoi, että tähän tilaisuuteen on tartuttava.

En ole sarjan erityinen fani, mutta mainoksen nähtyäni tuli sellainen tunne, että miksi roikun deittipalvelussa, kun voisin mennä toista reittiäkin, Matti kertoi MTV Uutisten haastattelussa juuri ennen hääpäivää.

Ensitreffit alttarilla -Matti laukoo suorat sanat ulkonäön merkityksestä ensitreffeillä 3:13
Videolla Töllötuomarit paljastavat, millainen persoona Matti on nykyään!

Töllötuomareiden esitysaika muuttuu! Uusi jakso nähdään 10.10. alkaen tiistaisin Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin!

Ensitreffit alttarilla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin 10.10. klo 21 alkaen.

Lue myös: