Suloinen Coco Harlin varasti huomion suorassa lähetyksessä – pienokaiselta huvittava reaktio isä Renny Harlinin puheenvuoroon

Coco Harlin varasti shown perheen haastattelussa 0:33
Katso videolta, kuinka hellyttävällä tavalla Coco Harlin varasti show'n Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä

Renny, Johanna ja Coco Harlin hurmasivat Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin  ja hänen puolisonsa Johanna Harlin  ovat saapuneet Suomeen yhdessä Coco-tyttärensä sekä perheen Myy-koiran kanssa viettämään kesää. Perhe vieraili torstaina 15. kesäkuuta Huomenta Suomen  sohvilla kertomassa kesäkuulumisiaan – koko nelikon voimin. 

– Nyt on ihanaa, että juhannukseksi Suomeen, sehän on ihan mahtava ajankohta tulla. Ja nyt vielä on nämä ilmat, niin tämä on tosi kiva. Nähdään vähän isovanhempia ja päästään tänne näkemään myös meidän Tammion koti, Johanna Harlin kertoi. 

Haastattelun aikana televisiokansan huomion varasti Coco, joka täyttää heinäkuussa vuoden. Pienokainen ihmetteli haastattelun aikana muun muassa studion suurelta näytöltä valtavaa otosta perheestään sekä etsiskeli tipahtanutta kenkäänsä. Renny Harlinin puhuessa Coco myös peitti hetkeksi korvansa käsillään.

Lähetyksessä Harlinit kuvailivat perhearkeaan. Johanna Harlin pohti muun muassa sitä, millainen Renny Harlin on isänä. 

– Tosi rakastava, turva, Coco helposti aina nukahtaa sinun syliin, hän ei oikeastaan koskaan nukahda minun syliini, en tiedä miksi. Olen enemmän sellainen leikkisä. Mutta sinun sylisi on aina sellainen turva, mihin on helppo nukahtaa, Johanna Harlin kuvaili. 

Renny Harlin puolestaan liikuttui kyyneliin miettiessään sitä, kuinka hän elää tällä hetkellä omaa, pitkäaikaista perheunelmaansa. 

– Tämä rakkaus, sitä ei voi verrata. Tietenkin Luukas (Renny Harlinin aikuinen poika) on meille rakas ja valtavan läheinen, mutta se, että saan joka aamu herätä pienen tytön vieressä ja tehdään kaikki yhdessä, ja se meidän välinen rakkaus, Harlin kertoi kyyneleet silmissä. 

Harlinit myös kertoivat Cocon aloittaneen jo elokuvauransa sekä Renny Harlinin tekemissä, että muissakin tuotannoissa. Renny Harlin kertoi Cocon päässeen tekemään yhteisen kohtauksen esimerkiksi Megan Foxin kanssa.

– Nyt kun tuottajat tapasivat hänet Cannesin filmifestivaaleilla pari viikkoa sitten, niin tuottajat sanoivat, että ehdottomasti seuraavassa elokuvassa täytyy olla Coco mukana, että hän on niin suloinen, Renny Harlin kertoi. 

– Mutta minä sanoin, että hait eivät saa syödä häntä. Sillä ehdolla! Johanna Harlin naurahti. 

– Niin, seuraavassa elokuvassa on haita. Mutta sovittiin, että hän on vauva, jota ne hait eivät syö, Renny Harlin summasi. 

Renny ja Johanna Harlin uudenlaisen arjen pyörteissä 8:09
Katso koko hellyttävä perhehaastattelu videolta!

The Harlins -sarjan 1. ja 2. tuotantokausi MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat