Coco Harlin sai hulppeat 1-vuotisjuhlat saaristossa – mekko sävy sävyyn kakun kanssa

Renny ja Johanna Harlin uudenlaisen arjen pyörteissä 8:09
Renny ja Johanna Harlin kertoivat uudenlaisesta arjestaan kesäkuussa Huomenta Suomessa.

Johanna ja Renny Harlinin tytär Coco Harlin täyttää virallisesti vuoden kuukauden päästä.

Johanna ja Renny Harlin  järjestivät tyttärelleen Coco Harlinille näyttävät 1-vuotissyntymäpäivät kuukausi etukäteen ennen virallista syntymäpäivää. Harlinien perhe nauttii tällä hetkellä kesästä toisessa kodissaan Tammion saaressa, Etelä-Suomessa, joten juhlatkin pidettiin siellä. 

Vanhemmat jakoivat juhlista kuvia Instagramissa 22. kesäkuuta. 

– Halusimme juhlia Cocon ensimmäistä syntymäpäivää Suomessa olomme aikana kuukautta ennen oikeaa päivää. Juhlat olivat unohtumattomat, ja olemme niin kiitollisia läheisimmille ystävillemme ja perheellemme, että he tekivät matkan rakkaalle Tammion saarellemme. Coco on niin onnekas, kun hänellä on kaikki teidät elämässään, Harlinit kirjoittivat. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cocon syntymäpäiväkakku oli sävy sävyyn hänen pastellinvärisen mekkonsa kanssa. Kakku oli meriaiheinen, ja tarjottavina oli ainakin kuppikakkuja, macaron-leivoksia ja karkkia. Koristelussa oli käytetty ilmapalloja ja näyttäviä kukkia. Instagramin tarinat-osion mukaan vesipulloissa oli Cocon nimellä varustettu etiketti. 

Johanna ja Renny aloittivat Tammion kotinsa remontoinnin vuonna 2021, ja nyt se on loppusilauksia vaille valmis. Renny kertoi The Harlins-sarjassa, että hän on viettänyt lukuisia lapsuuden kesiä Tammiossa, sillä hänen suvullaan on talo saarella.

Perheen toinen koti on Miamissa, Yhdysvalloissa. 

Harlinien suosittu The Harlins -ohjelma saa jatkoa kolmannen kauden merkeissä syksyllä 2023. 

 

Lue myös:

    Uusimmat