Töllötuomarit paljastavat ilouutisen – Renny ja Johanna Harlin odottavat toista lastaan

Töllötuomarit paljastavat ison viihdeuutisen 1:18
Katso videolta, kun Renny ja Johanna Harlin kertovat iloiset perheuutiset Töllötuomareissa.

Töllötuomarit pääsivät kertomaan Renny ja Johanna Harlinin ilouutisen uusimmassa jaksossa. 

Menestysohjaaja Renny Harlin ja Johanna Harlin odottavat toista yhteistä lastaan. Parilla on entuudestaan reilun vuoden ikäinen tytär Coco

– Tätä on toivottu ja odotettu. Me olemme superonnellisia, pariskunta iloitsee.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula saivat Harlineilta videotervehdyksen, jonka näet yllä olevalta videolta.

Perhe asuu tällä hetkellä Uudessa-Seelannissa, missä Renny kuvaa uutuuselokuvaansa Deep Water. Johanna toimii elokuvatuotannossa tuottajana. 

– Me olimme unelmoineet siitä, kumpa saisin olla Uudessa-Seelannissa raskaana. Renny ei halunnut asettaa liikaa paineita, mutta minä olen sellainen, että joka päivä sitä mietin.

Johanna on tällä hetkellä raskaana viikolla 16. ja laskettu aika on huhtikuussa. Johanna kertoo odotusajan olleen tähän asti lähes samanlainen kuin ensimmäisenkin lapsen kohdalla.

– Alussa oli tosi samanlainen olo kuin edellisessä raskaudessa, mutta ihan viimeiset viikot ovat tuntuneet siltä, että pahoinvointi alkaa vähän helpottaa. Minulla oli Cocon kohdalla pahoinvointia varmaan vielä viikolla 17. Kroppani ei mennyt nyt samalla tavalla shokkiin, kun se on käynyt jo kerran läpi raskauden.

– Jos vertaa viime raskauteen, niin sain huilata kuitenkin jonkin verran, kun ei ollut pientä taaperoikäistä siinä sivussa, Johanna naureskelee.

The Harlins -sarjan ensimmäisellä kaudella nähtiin hetki, kun Johanna teki yksin raskaustestin kylpyhuoneessa ja puhkesi kyyneliin nähtyään positiivisen tuloksen. Toisen raskauden kohdalla hän ei tehnyt testiä yksin.

– Sanoin Rennylle, että voidaanko tehdä se koko perheen kesken, koska en uskalla tehdä sitä yksin, jos se on negatiivinen. Onneksi se oli positiivinen ja siinä oli koko perhe juhlimassa. Toki Coco ei ihan ymmärtänyt, mitä tapahtuu.

The Harlins -realityohjelman kolmas kausi alkaa 8. marraskuuta MTV3 -kanavalla ja MTV Katsomossa.

Töllötuomarit tiistaisin klo 21.50 MTV Katsomossa sekä keskiviikkoisin Huomenta Suomessa!

The Harlins MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon. 

Lue myös:

    Uusimmat