Renny Harlin oli uransa huipulla ja naimisissa, kun nykyinen Johanna-vaimo syntyi – pari puhuu ikäerostaan tv-sarjassa

0:46
Johanna Harlin puhuu 35 vuoden ikäerosta mieheensä Renny Harliniin

Renny ja Johanna Harlin puhuvat ikäerostaan The Harlins -sarjassa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja Johanna Harlin päästävät kamerat elämäänsä The Harlins -sarjassa, jonka toisen tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistiin tällä viikolla MTV Katsomossa.

Toisessa jaksossa Renny viettää syntymäpäiväänsä ja se saa miehen pohtimaan ikäeroa Johanna-vaimoonsa. Pariskunnalla on ikäeroa 35 vuotta.

– Kun Johanna syntyi, olin siinä vaiheessa ammatillisesti mun korkeimmalla huipulla. Olin koko maailman parhaiten palkattu ohjaaja, ja olin mennyt noin puoli vuotta aikaisemmin naimisiin. Tiesin jo silloin, että se avioliitto ei ollut tarkoitettu pysyväksi. Se selvisi mulle aika nopeasti, Renny kertoo.

Renny Harlinin ja Geena Davisin avioliitto kesti vuodesta 1993 vuoteen 1997.

Renny kertoo sarjassa myös edellisistä naissuhteistaan.

– Niin kuin kenellä tahansa ihmisellä, mulla on ollut tiettyjä ihmissuhteita. Yhtään ainutta kertaa mulla ei ole tullut mieleenkään, että nyt olen löytänyt sen ihmisen, kenen kanssa menen avioliittoon tai saan lapsia ja perustan perheen, ei koskaan.

Johannan tapaaminen muutti kaiken.

– Kun tapasin Johannan, silloin tiesin ja se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Tavallaan sanon, että odotin sitä ja tavallaan se oli täysin odottamatonta.

The Harlins -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa 24.8. Ensimmäinen kausi on jo nähtävillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja