Renny Harlin näki, kun WTC tuhoutui terrori-iskussa – teki päätöksen, joka on jäänyt vaivaamaan: "Oliko se oikea ratkaisu vai ei"

Renny Harlin näki, kun WTC tuhoutui terrori-iskussa – yksi asia on jäänyt vaivaamaan: ”Oliko se oikea ratkaisu vai ei” 1:02
Renny Harlin muistelee sitä hetkeä, kun WTC tuhoutui terrori-iskussa vuonna 2001 ja sitä, mikä häntä on jäänyt vaivaamaan.

Renny Harlin oli kotonaan New Yorkissa terrori-iskujen aikaan.

Menestysohjaaja Renny Harlinin ja tämän vaimon Johanna Harlinin elämää seurataan The Harlins -sarjassa, jonka toisen tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa on nähtävillä maksuttomassa MTV Katsomossa.

Sarjan ensimmäisellä kaudella nähtiin muun muassa parin häät ja se, kun he saivat tietää odottavansa perheenlisäystä.

Sarjan toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa pari suuntaa häämatkalle New Yorkiin, missä Renny aikoinaan asui. Renny kertoo, kuinka hänellä oli entisestä kodistaan näköalat koko kaupungin yli ja hän oli aamulla kotonaan ja näki, kun World Trade Center tuhoutui terrori-iskussa vuonna 2001. Nyt hän vieraili ensimäistä kertaa WTC:n muistomerkeillä.

– Siitä on hirveää puhua. Mä tein semmoisen ratkaisun, mitä olen koko lopun elämääni miettinyt, oliko se oikea ratkaisu vai ei, Renny kertoo.

Yllä olevalla videolla Renny muistelee terrori-iskua ja sitä, mikä asia häntä on jäänyt vaivaamaan.

The Harlins -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa 24.8. Ensimmäinen kausi on jo nähtävillä.

Lue myös:

    Uusimmat