Remu Aaltonen kolarista: En tajua koko juttua

Muusikko Remu Aaltonen ei voinut kolaritilanteessa välttää törmäystä pylvääseen.

Legendaarinen muusikko Remu Aaltonen ajoi Kaarinassa amerikkalaisvalmisteisella autollaan päin kaistojen välissä olevaa liikenneopastinta runsas puolitoista viikkoa sitten. Rajun kolarin seurauksena hänet kiidätettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Turusta Aaltonen siirrettiin Helsingissä sijaitsevaan Töölön sairaalaan, jossa hän toipuu parhaillaan.

Aaltonen murtuneet kylkiluunsa ja rintalasta paranevat vain leikkaamalla. Hänen loukkaantunutta jalkaansa on operoitu monta kertaa, ja Remu kuvailee sitä hurjannäköiseksi Eiffel-torniksi.

– Kolme kertaa he ovat ottaneet auki jalan ja leikanneet. Huomenna luukku laitetaan kiinni, minkä jälkeen se on moimoi, hän kertoo operaatiostaan MTV3.fille.

Remu ei ole nähnyt selkäänsä, joka sai kovia iskuja onnettomuustilanteessa.

– Minulla ei ole mikään hätä. Selkää en ole nähnyt, mutta se on ihan kuin olisi ollut mustikassa. Se on aivan liila ja aika hurjan näköinen, sanavalmis rock-legenda veistelee.

Muusikkolegenda on kiitollinen hyvästä hoidosta, jota hän saa Töölön sairaalassa. Hän uumoilee pääsevänsä sairaalasta reilun viikon päästä. Hän ei sairaalassa pitkästy, sillä muusikko viimeistelee samalla tulevaa singleään ja levyään.

– Täällä on huippulääkärit. Olen hyvissä käsissä, hän toteaa kiitellen.

Aaltonen muistelee Kaarinassa sattunutta onnettomuutta kummastellen, sillä kaistojen välissä ollut opastin oli tullut muusikolle täytenä yllätyksenä.

– Yhtäkkiä huomaan, että joku s******n tolppa oli siinä nenän edessä. En voinut siinä vaiheessa tehdä mitään. Ajan aina rauhallisesti, hän vannoo.

– En tajua koko juttua. Miten tuollaista voi tapahtua. Se oli maitotölkin kokoinen kyltti. En tajunnut ollenkaan, miten se sillä tavalla meni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat