Rekka ei päässyt jäistä mäkeä ylös, ambulanssi jäi sumppuun – sankarimainen Jeep-kuski näytti, mihin vanha Wrangler pystyy

Auto ajautui vastaantulevien kaistalle – seurauksena nokkakolari rekan kanssa 1:00
Videolla näkyy Volvon ja rekan karmea nokkakolari.

Mies veti 20 vuotta vanhalla Jeep Wranglerillaan 40 tonnia painaneen rekan lumesta, jotta ambulanssi pääsi jatkamaan matkaa. Aiheesta uutisoi Carbuzz.com-sivusto.

Lumi aiheutti ongelmia Ison-Britannian Cornwallissa. Kun Mark Blessed näki puoliperävaun jämähtäneen tielle niin, että hälytysajossa ollut ambulanssi ei päässyt jatkamaan matkaa, hän ojensi auttavan kätensä. Mies veti Wrangler-jeepillään rekan syrjään.

Suorituksesta tekee vieläkin upeamman se tosiasia, että Markin Jeep on 20 vuotta vanha ja rekka painoi kymmeniä tonneja.

– Jotenkin tämä minun pikku Jeeppini onnistui hinaamaan 40-tonnista rekkaa, Mark kertoo Carbuzz-sivustolle.

Markin mukaan paikalla oli paljon ihmisiä, ja he alkoivat taputtaa, kun hän onnistui tekemään ambulanssille riittävästi tilaa.

– Tämä todistaa sen, että pieni teko voi vaikuttaa moneen ihmiseen. Tein vain hyvän teon, en hakenut tunnustusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Carbuzz-sivusto kertoo, että Mark oli auttanut samana päivänä myös toista lumeen juuttunutta autoilijaa.

Sai sankarin tittelin

Tekonsa ansiosta Mark oli yksi niistä, jotka paikallinen radiokanava Pirate FM palkitsi menneenä viikonloppuna ansioituneille asukkaille järjestetyssä gaalassa.

– Saimme paljon ehdotuksia cornwallilaisista, jotka ansaitsisivat palkinnon. Mark erottui joukosta ollen malliesimerkki hyvästä naapurista, kertoo Pirate FM-kanavan Holly Day.

Merkkinä arvostuksesta Jeepin emoyhtiö Fiat-Chrysler antoi Markille lahjan, josta löytyi muun muassa uusi vararenkaan suojus hänen paljon nähneeseen autoonsa.

Myös Jeep-yhtiön Iso-Britannian yksikön tiedottaja Andrew Tracey kiittelee Markia.

– Oli hienoa, että saimme lähettää hänelle muutamia lahjoja kiitosten ohella.

Lähde: Carbuzz.com

Lue myös:

    Uusimmat