Rekkakuski kyllästyi ohittelijoihin, kiilasi ambulanssinkin ulos tieltä – antautui poliisille viiden tunnin pattitilanteen päätteeksi

Tiedätkö sen tunteen, kun jokin asia saa sinut raivostumaan ratin takana niin verisesti, että alat kiilata muita autoilijoita ulos tieltä rekallasi ennen kuin linnoittaudut ajoneuvoosi viidakkoveitsen kanssa?

Yhdysvaltain Alabamassa todistettiin tammikuun lopulla tapahtumasarjaa, jossa oli kaikki ainekset isompaankin tragediaan.

33-vuotias rekkakuski, nimeltään Michael Mack, aiheutti käsittämätöntä kaaosta alabamalaisella moottoritiellä.

Poliisi sai ensimmäisen ilmoituksen poukkoilevasti liikkuneesta rekasta sen perässä ajaneen ambulanssin miehistöltä. Ambulanssin kuljettaja kytki hälytysvalot päälle ja lähti ohittamaan rekkaa, mutta se jäi yritykseksi, sillä Mack kiilasi hälytysajoneuvon ulos tieltä. Löydät videon tästä tilanteesta uutiskanava WKRG:n sivuilta.

Seuraavana Mackin vihan sai tuntea nahoissaan valkoisen avolava-auton kuljettaja. Mack teki yllättävän koukkauksen auton oltua hänen rinnallaan ja pakotti myös sen ulos tieltä.

Katso video alta.

Mack yritti karistaa virkavallan kannoiltaan ylittämällä osavaltion rajan ja jatkamalla Mississippiin, mutta poliisi ei luovuttanut.

Rekka saatiin loppujen lopuksi pysäytettyä, mutta tarinan seuraava käänne yllätti poliisinkin.

Mack nimittäin linnoittautui hyttiinsä viidakkoveitsen kanssa. Lähes viisi tuntia kestänyt piiritystilanne päättyi vasta, kun poliisi täytti rekan ohjaamon kyynelkaasulla sekä savu- ja valokranaateilla.

Rekkakuski on saanut niskaansa pitkän litanian syytteitä, ja hänellä uskotaan olevan edessään varsin pitkä linnatuomio.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mikä oli syynä Mackin raivostumiseen – tai miten koko moottoritien sulkenut piiritystilanne sai jatkua viiden tunnin ajan. Uskomatonta on sekin, että kukaan ei loukkaantunut Mackin toimien seurauksena.

Lähde: Jalopnik, WKRG

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja