Red Bull -kuski haastaa Sebastian Vettelin Mestarien kisassa – kattauksessa Schumacher ja Coulthard

Red Bull -tallin Pierre Gasly mittaa taitojaan Ferrarin Sebastian Vetteliä vastaan Meksikossa ajettavassa Mestarien kisassa.

Mestarien kisa ajetaan Meksikon pääkaupungissa Mexico Cityssä 19.-20. tammikuuta Foro Sol -stadionilla, joka on rakennettu Meksikon F1-osakilpailua isännöivän Autodromo Hermanos Rodriguez -radan keskelle.

Formulakuljettajat ovat perinteisesti ottaneet osaa vuodesta 1988 lähtien järjestettyyn Mestarien kisaan. Ensikertalainen Gasly osallistuu kisaan Ranskan joukkueessa yhdessä Le Mans -voittaja Loic Duvalin kanssa.

- On suuri kunnia osallistua Mestarien kisaan ensimmäistä kertaa. Olen seurannut kisaa usean vuoden ajan, ja nyt on jännittävää viimeinkin nähdä, miten se käytännössä toimii, Gasly kertoi odotuksistaan.

- Ranskalla on rikkaat perinteet tapahtumassa, joten tähtään siellä vahvaan suoritukseen yhdessä Loicin kanssa. Kisa on varmasti uskomaton kokemus ja ilmapiiri Foro Sol -stadionilla erityinen, Gasly lisäsi.

Vettel ajaa kisassa Saksan joukkueessa yhdessä Mick Schumacherin kanssa. Mukana Meksikossa ovat myös entiset F1-kuljettajat David Coulthard ja Lucas di Grassi.

Lue myös:

    Uusimmat