Red Bull jännittää Max Verstappenin vaihdelaatikon puolesta – "Se olisi brutaalia"

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner jännittää Max Verstappenin vaurioituneen auton vaihdelaatikon puolesta.

Max Verstappen oli jo matkalla huimaan paalupaikkaan, mutta viimeinen mutka koitui hollantilaisen kohtaloksi ja hurja aikakierros vesittyi. Verstappen putosi lopulta kolmanteen lähtöruutuun. Huippukierroksen vesittyminen harmitti Red Bull -pomo Horneria suuresti.

– Se näytti vuoden kierrokselta. Se on suuri sääli. Hän oli vetämässä hatusta jotain todella spesiaalia, Horner toteaa Sky Sportsin mukaan.

Verstappenin auto vaurioitui seinäosumasta sen verran, että hollantilainen joutui pysäyttämään autonsa välittömästi osuman jälkeen. Red Bull -leiri jännittää tällä hetkellä kuumeisesti auton vaihdelaatikon kohtaloa. Jos vaihdelaatikko on vaurioitunut ja se joudutaan vaihtamaan, hankaloituu Verstappenin työ entisestään lähtöruuturangaistuksen myötä.

– Toivottavasti vaihdelaatikko ei ole vaurioitunut, koska se olisi erityisen brutaalia, Horner toivoo.

Red Bullin hollantilaistähdellä on sunnuntaina joka tapauksessa edessään kova työ lyödä eturivistä starttaava Mercedes-kaksikko Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton. Horner painottaa, ettei Verstappenin kannata jäädä murehtimaan aika-ajon epäonnistumista.

– Hän tietää, kuinka hyvä kierros se oli. Hänen täytyy nyt vain jättää se taakse. Hän on silti kolmosruudussa. Hän tarvitsee hyvän lähdön ja mitä tahansa voi vielä tapahtua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja