Rebel Wilsonin parisuhdejulkistuksen ikävät taustat julki – australialaislehden väitetään "painostaneen kaapista ulos"

Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella 1:00
Tältä Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella.

Rebel Wilsonin väitetään joutuneen kiristyksen uhriksi. 

Näyttelijä Rebel Wilson esitteli aikaisemmin viime viikolla kumppaninsa Ramona Agruman julkisuudelle julkaisemmalla heistä yhteiskuvan Instagramiin.  

Tuoreiden tietojen mukaan iloisen ilmoituksen takana on kuitenkin ikävä tapahtumaketju. Australialaisen toimittajan kerrotaan antaneen tähdelle kaksi vuorokautta etukäteen aikaa kommentoida juttua, ennen uutisen julkaisemista omalla alustallaan. Tähti olisi näin ollen pakotettu kertomaan seksuaalisesta suuntautumisestaan ilman hänen suostumustaan.

Toimintatapa on tuomittu yleisesti, sillä Wilson ei ole aikaisemmin esitellyt samaa sukupuolta olevaa kumppania julkisuudessa.

Australialaislehti julkaisi artikkelin, jossa Wilsonin toimintaa kritisoitiin ankaraan sävyyn. Sittemmin poistetussa artikkelissa toimittaja kommentoi Wilsonin toimintaa "isoksi virheeksi".  

Artikkeli viittasi myös siihen, että Wilsonin same-sex-suhteen paljastaminen olisi ollut hyväksyttävää, koska hän on aikaisemmin Instagramissa julkisesti kertonut aikaisemmasta heterosuhteestaan Jacob Buschin kanssa. 

Wilson itse kommentoi Twitterissä saamaansa palautetta ja sitä, kuinka artikkelia on kritisoitu voimakkaasti sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos kommenteista. Tilanne oli erittäin vaikea, mutta yritän käsitellä sitä arvokkaasti, Wilson kirjoitti.

Wilson kertoi toukokuussa olevansa onnellisesti parisuhteessa. Wilsonin ystävä oli järjestänyt sokkotreffit Agruman kanssa, joista kehittyi lopulta suhde. Toukokuussa Wilson ei kuitenkaan halunnut paljastaa kenestä oli kyse eikä hän vastannut Page Six -lehden kyselyihin tuolloin. Agruma on esiintynyt Wilsonin Instagramissa ja osallistunut tapahtumiin näyttelijän kanssa aiemminkin, mutta tuolloin heitä ei ole yhdistetty ainakaan julkisesti romanttisessa mielessä.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat