Mainos

Pukumiehet-tähteä syytettiin kiusaamisesta – joutui pyytämään anteeksi: "Asian olisi voinut jättää siihen"

Pukumiehet-näyttelijä joutui kritiikin kohteeksi kuninkaallisten häiden jälkimainingeissa.

VIDEO: Julkkisvieraat saapuvat kuninkaallisiin häihin.

Näyttelijä Patrick J. Adams pyytää anteeksi uudessa Instagram-julkaisussaan. Adams oli julkaissut tilillään kuvan häntä lentokentällä pilkanneesta naisesta. Näyttelijän fanit eivät kuitenkaan pitäneet kostoliikkeestä ja Adams päätyi poistamaan alkuperäisen julkaisun.

Alkuperäisessä julkaisussa Adams sanoi lentokentällä lehteä lukeneen naisen pilkanneen näyttelijän ulkonäköä kuninkaallisissa häissä. Herttuatar Meghanin rinnalla Pukumiehet-sarjassa näytelleen Adamsin mukaan nainen sanoi hänestä häissä otetun kuvan olevan huono ja kutsui näyttelijää paksuksi. Kostoksi ilkeästä kommentista Adams otti kuvan naisesta nukkumassa ja julkaisi sen tilillään.

Nyt suosikkinäyttelijä on kuitenkin joutunut peruuttamaan tekonsa ja pyytää anteeksi kuvan julkaisua. Hänen faninsa olivat syyttäneet näyttelijää tuntemattoman naisen kiusaamisesta.

– Eilen julkaisin kuvan minun ja vaimoni ulkonäköä kasuaalisti lentokentällä pilkanneesta naisesta. Tarkoitukseni oli vain laittaa kasvot ihmisille, joiden mielestä vastaava kommentointi on välttämätöntä, avuliasta tai hauskaa, Adams kirjoitti anteeksipyyntöönsä.

Näyttelijän mukaan hän poisti julkaisunsa pohdittuaan faniensa kommentteja. Hän ei kuitenkaan ollut sitä mieltä, että nainen olisi ollut oikeassa häntä pilkatessaan tai etteikö nainen olisi ansainnut palautetta kommenteistaan.

– En ole kiusaaja. Se, mitä nainen meille sanoi, oli loukkaavaa ja tarpeetonta, mutta minun olisi pitänyt sanoa hänelle suoraan, että hän oli töykeä ja ylitti rajan. Asian olisi voinut jättää siihen, mutta olin liian kanadalainen ja vältin kohtaamasta häntä, Adams jatkoi.

Adamas pyysi julkaisussaan naiselta anteeksi, näyttelijä ei omien sanojensa mukaan ajatellut kuvan päätyvän lehtien uutispalstoille. Loppuun hän kehottaa ihmisiä olemaan mukavia toisilleen ja kohtaamaan kiusaajansa sen sijaan, että koittaa ratkoa asioita julkaisuilla sosiaalisessa mediassa.

Adams oli yksi Hollywoodista asti kuninkaallisiin häihin lentäneistä vieraista. Paikalla olivat myös George ja Amal Clooney, Oprah Winfrey sekä muita Pukumiehet-sarjan näyttelijöitä, kuten Gina Torres, Sarah Rafferty ja Rick Hoffman.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.