Näyttelijä Rebel Wilson kihlasi tyttöystävänsä satumaisessa paikassa

Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella 1:00
Näin Rebel Wilson on muuttunut vuosien varrella.

Näyttelijä Rebel Wilson ja hänen tyttöystävänsä Ramona Agruma vaihtoivat sormuksia.

Näyttelijä Rebel Wilson on mennyt kihloihin tyttöystävänsä Ramona Agruman kanssa Disneylandissa. Wilson kertoi asiasta Instagramissa 20. helmikuuta.

– Sanoimme kyllä! Kiitos Tiffany & Co. upeasta sormuksesta ja Bob Igerille ja uskomattomalle Disneylandin tiimille maagisen yllätyksen onnistumisesta, Wilson kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hyvistä uutisista huolimatta Wilson kertoi 13. helmikuuta julkaistussa Life Uncut -podcastissa, ettei Agruman perhe ole ollut kovin myötämielinen parin suhdetta kohtaan. Suhde on ollut Agrumalle vaikeampi, koska hän ei ole julkisuudessa.

– Perheeni on ollut uskomaton, mutta Ramonan perhe ei ole ollut kovin hyväksyvä. Ja niinpä hänelle on ollut monessa suhteessa vaikeampaa julkistaa uutiset, Wilson kertoi podcastissa.

Wilson tuli suhteen kanssa julkisuuteen kesäkuussa 2022.

– Luulin etsiväni Disney-prinssiä, mutta ehkä kaikki se, mitä tarvitsin koko ajan, on Disney-prinsessa, Wilson kirjoitti Instagramissa tuolloin.

Wilsonista tuli niin ikään äiti marraskuussa 2022, kun hän sai Royce Lillian Elizabeth -nimisen tyttären sijaissynnyttäjän avulla. Wilson totesi tuolloin olevansa ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka auttoivat häntä tulemaan äidiksi, ja kiitti upeaa sijaissynnyttäjäänsä, joka kantoi lasta ja synnytti hänet.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat