Adam Levinen raskaana oleva puoliso tukee häntä pettämisskandaalin keskellä

Laulaja Adam Levinen vaimo Behati Prinsloo seisoo aviomiehensä rinnalla kriisin keskellä.

Huippumalli ja kolmatta lastaan odottava Behati Prinsloo oli kulisseissa aviomiehensä ja Maroon 5 -yhtyeen keulakuvan Adam Levinen show'ssa Las Vegasissa lauantai-iltana 1. lokakuuta.

Esitys oli Levinen ensimmäinen julkinen esiintyminen sen jälkeen, kun häntä syytettiin raskaana olevan vaimonsa pettämisestä ja flirttailevien viestien lähettämisestä eri naisille Instagramin yksityisviestien kautta.

Levine nousi lavalle MGM Grand -hotellissa viikonloppuna osana aktiiviuransa lopettaneen koripalloilija Shaquille O’Nealin The Event- hyväntekeväisyysgaalaa. Aiemmin Levineä skandaalin keskellä kehunut O’Neal tuki julkisesti laulajaa puhuessaan tapahtumassa.

– Adam on ystäväni pitkältä ajalta. Sanon aina itselleni, että en voi olla tekopyhä. En ollut maailman mahtavin aviomies, joten se, että minulla on tällä hetkellä suuri alusta käytettävissäni, ei anna minulle oikeutta lyödä muita ihmisiä. Hän on hieno, hän tekee jotain lasten hyväksi, hän on aina ollut sellainen. Olen iloinen hänen puolestaan. Ja toivon hänelle onnea, O’Neil sanoi gaalassa.

Malli Sumner Stroh väitti äskettäin TIkTokissa jaetussa videossa, että hänellä oli vuoden mittainen suhde naimisissa olevaan Levineen. Levine on myöntänyt lähettäneensä sopimattomia viestejä Instagramin tarinoiden kautta jakamassaan lausunnossa. Hän kuitenkin kiisti, että hänellä olisi koskaan ollut suhdetta.

– Paljon puhutaan minusta, ja haluan puhdistaa ilmaa. Käytin huonoa arvostelukykyä puhuessani kenenkään muun kuin vaimoni kanssa flirttailevalla tavalla. Minulla ei ollut suhdetta, kuitenkin ylitin rajan. Siitä tuli sopimatonta. Olen puuttunut asiaan ja ryhtynyt ennakoiviin toimiin korjatakseni tämän perheeni kanssa, Levine kirjoitti.

Levine ja Prinsloo ovat seisoneet toistensa vierellä koko skandaalin ajan. Prinsloo muun muassa kuvattiin pitelemässä aviomiehensä kädestä useaan otteeseen skandaalin julkisuuteen tulon jälkeen, ja hän jopa lähetti hienovaraisen viestin pukeutumalla paitaan, jossa luki rakkaus.

Behati Prinsloo on jakanut Instagramissa kuvan muun muassa pyöristyneestä vatsastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Levinellä ja Prinsloolla on kaksi tyttärtä: Dusty Rose, 5, ja Gio Grace, 4. Prinsloo odottaa tällä hetkellä heidän kolmatta lastaan.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja