Hollywood-tähti Natalie Portmanin lapset näkyvät harvoin julkisuudessa – nyt näyttelijä julkaisi harvinaisen kuvan

Natalie Portmanilla on kaksi lasta. 

Vuonna 2011 Elokuvasta Black Swan parhaan naispääosan Oscar-palkinnon voittanut  Natalie Portman ei liiemmin raota Instagram-seuraajilleen yksityiselämäänsä, saati julkaise kuvia lapsistaan. Nyt näyttelijä raotti kuitenkin salaista arkkuaan julkaisemalla yhteisotoksen lapsiensa kanssa lähes seitsemälle miljoonalle seuraajalleen. 

Portmanilla ja hänen koreografina työskentelevällä aviomiehellään Benjamin Millepiedinillä on kaksi lasta, vuonna 2011 syntynyt poika ja vuonna 2017 syntynyt tytär. 

Kuva on mitä luultavimmin arkistojen aarteita, sillä kuvassa tytär poseeraa äitinsä sylissä vauvana. 

Portman kertoi stories-osiossa viettäneensä aikaa kotona koronatilanteen keskellä leipomalla, joogaamalla koiransa Pennyn kanssa sekä askartelemalla lastensa kanssa.

Tähti onkin viihdyttänyt fanejaan positiivisilla päivityksillä. Hän jakoi vastikään seuraajilleen reseptin terveellisestä, itsetehdystä jäätelöstä, joka on lasten mieleen ja jonka voi helposti muuntaa aikuisten versioksi. Mansikasta ja mintun lehdistä sekoitettu seos sopii mainiosti myös aikuisten koktailiksi. Videolla Portman kaataakin oman mehujäänsä päälle votkaa. 

Voit katsoa ohjeen tästä

Portman nähtiin helmikuun alussa järjestetyssä  järjestetyssä Oscar-gaalassa pukeutuneena viittamaiseen mustaan asuun, johon oli kultaisin kirjaimin ommeltu naisohjaajien nimiä. Punaisella matolla näyttelijä-ohjaaja kertoi toimittajalle syyn asuvalinnalleen.

– Haluan antaa hienovaraisesti tunnustusta naisille, jotka tekivät tänä vuonna uskomatonta työtä. He eivät saaneet tunnustusta työstään, hän kertoi

Näyttelijä on ansioitunut itsekin myös ohjaajana. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja