Rebel Wilsonilta jälleen uusi seksipaljastus – nimeää ensimmäisen petikumppaninsa

Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella 1:00
Katso myös: Tältä elämäntapamuutoksen tehnyt Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella

Rebel Wilson tekee elämäkertakirjassaan intiimejä paljastuksia.

Australialaisnäyttelijä Rebel Wilson, 44, kertoo 2. huhtikuuta ilmestyneessä Rebel Rising -elämäkertakirjassaan elämänsä ensimmäisestä seksikerrasta, joka tapahtui hänen ollessaan 35-vuotias. Kirjassaan Wilson paljastaa, että hänen ensimmäinen seksikumppaninsa oli näyttelijä Mickey Gooch Jr., jonka kanssa Wilsonilla huhuttiin tuolloin olleen suhde.

– Micks, tiedän, että jos luet tätä, tämä saattaa tulla sinulle uutisena, mutta kyllä, menetin neitsyyteni sinulle, Wilson kertoo kirjassaan.

Wilson paljastaa elämäkerrassaan, että hän ja Mickey Gooch Jr. tapailivat kuuden kuukauden ajan, kun Wilsonin Pitch Perfect -kollega Hana Mae Lee oli esitellyt kaksikon toisilleen.

Wilson kertoo Gooch Jr.:n tulleen hänen elämäänsä sen jälkeen, kun hän oli äitinsä syöpädiagnoosin myötä ymmärtänyt elämän rajallisuuden.

– En halunnut elää elämääni ilman seksin kokemista. Rakkauden kokemista. Lähetin maailmankaikkeudelle viestin, että olin vihdoin valmis. Aioin tuntea pelon ja vain tehdä sen, Wilson kertoo kirjassaan.

Wilson koki intiimin hetken yhdistäneen häntä ja Gooch Jr.:ia.

– Olin melkein korkeimmassa painossani, mutta tämä upea mies piti minua haluttavana. Se tuntuu mahtavalta.

Wilson kertoi aikaisemmin People-lehden haastattelussa päättäneensä jakaa muistelmateoksessaan tarinansa ensimmäisestä seksikokemuksestaan viestiäkseen nuorille, ettei neitsyyttä ole pakko menettää teini-iässä.

– Sinun ei tietenkään tarvitse odottaa kolmekymppiseksi asti, kuten minä tein, mutta sinun ei pitäisi myöskään tuntea painetta (neitsyyden menettämiseen) nuorena, hän totesi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat