Megan Fox avautuu kipeästä keskenmenokokemuksestaan ja väkivaltaisista parisuhteistaan

Näyttelijä Megan Fox kertoo runokokoelmassaan keskenmenostaan ja aiemmista parisuhteistaan. 

Näyttelijä Megan Fox  on paljastanut 7. marraskuuta julkaistussa runokokoelmassaan Pretty Boys Are Poisonous kokeneensa keskenmenon puolisonsa artisti Machine Gun Kellyn kanssa.

7. marraskuuta Fox pohti raskauden menetystä myös Good Morning American haastattelussa.

– En ollut koskaan aiemmin elämässäni kokenut mitään vastaavaa. Minulla on kolme lasta, joten se oli hyvin vaikeaa meille molemmille. Ja se lähetti meidät hyvin hurjalle matkalle yhdessä ja erikseen kerta toisensa jälkeen ja täytyi selvitellä, mitä tämä tarkoittaa ja miksi näin tapahtui, Fox kertoi. 

Sekä Fox että Machine Gun Kelly ovat aiemmin viitanneet hienovaraisesti keskenmenoon vuonna 2021, vaikka kumpikaan heistä ei ole julkisesti vahvistanut asiaa. 

Page Sixin haltuunsa saaman kirjan mukaan Fox kirjoittaa siinä keskenmenostaan. 

– Sänkysi vieressä on ultraääni, 10 viikkoa ja 1 päivä. Luuletko, että jos hän olisi voinut, hän olisi jättänyt itsemurhaviestin? Mutta nyt minun on sanottava hyvästit. Suljen silmäni ja kuvittelen pitäväni sinua tiukasti rintaani vasten, kun he repivät sinut irti sisuksistani. Maksan minkä tahansa hinnan, kerro minulle, ole kiltti, mitkä ovat lunnaat hänen sielustaan, Fox kirjoittaa kirjassaan.

Kelly on puolestaan aiemmin kertonut tarinan vuoden 2022 kappaleestaan Twin Flame, jonka taustalla kuuluu sydämenääniä. Kappaleen nimen piti alun perin olla One Day and 10 Weeks.

Runoteoksessa Fox kertoo myös aiemmista parisuhteistaan, vaikkei sanoisikaan kirjaa paljastus- tai muistelmateokseksi. 

– Koko elämäni aikana olen ollut ainakin yhdessä fyysisesti väkivaltaisessa suhteessa ja useissa psykologisesti hyvin väkivaltaisissa suhteissa. Olen ollut julkisesti yhteydessä vain muutamaan ihmiseen, mutta olen jakanut energiaa, voisi kai sanoa, ihmisten kanssa, jotka olivat kauheita ihmisiä. Myös hyvin kuuluisia, hyvin kuuluisia ihmisiä. Mutta kukaan ei tiedä, että olin tekemisissä noiden ihmisten kanssa, Fox kertoi aiemmin haastattelussa. 

Ennen suhdettaan Kellyn kanssa Fox oli naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa yli 10 vuotta. Entisellä pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: Noah, 11, Bodhi, 9, ja Journey, 7. Kellyllä puolestaan on 14-vuotias tytär edellisestä suhteestaan.

Foxilla ja Kellylla on ollut on-off-suhde vuodesta 2020. Pari meni kihloihin tammikuussa 2022. 

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat