Näyttelijä Rebel Wilson harrasti seksiä ensi kertaa 35-vuotiaana – tärkeä viesti nuorille

Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella 1:00
Katso myös: Tältä elämäntapamuutoksen tehnyt Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella

Rebel Wilson kertoo neitsyytensä menettämisestä pian julkaistavassa elämäkertakirjassaan.

Australialaisnäyttelijä Rebel Wilson, 44, kertoo huhtikuussa ilmestyvässä elämäkertakirjassaan Rebel Rising, että hän menetti neitsyytensä ollessaan 35-vuotias. Wilson kertoi People-lehden haastattelussa päättäneensä jakaa muistelmateoksessaan tarinansa ensimmäisestä seksikokemuksestaan viestiäkseen nuorille, ettei neitsyyttä ole pakko menettää teini-iässä.

Ihmiset voivat odottaa, kunnes he ovat valmiita, tai odottaa, kunnes he ovat hieman kypsempiä, Wilson kertoi Peoplelle.

– Sinun ei tietenkään tarvitse odottaa kolmekymppiseksi asti, kuten minä tein, mutta sinun ei pitäisi myöskään tuntea painetta (neitsyyden menettämiseen) nuorena, hän jatkoi.

Näyttelijä muistaa yrittäneensä vältellä aihetta kaikin tavoin teini-ikäisenä, sillä häntä nolotti. Hän muistelee, että valehteli kerran hätäisesti parhaalle ystävälleen menettäneensä neitsyytensä 23-vuotiaana "vain saadakseen asian hoidetuksi". Todellisuudessa hän yritti välttää puheenaihetta viimeiseen saakka. 

– Tavallisesti lähdin huoneesta, kun keskustelu aiheesta oli käynnissä. Oli ihmisiä, jotka sanoivat, että 24-vuotiaana (neitsyyden menettäminen) on niin myöhäistä. Istuin siinä ja ajattelin, että "Voi luoja, minun numeroni on 35. Mitä helvettiä, näytän maailman isoimmalta luuserilta", hän kertoi.

Wilson uskoo, että jos hän olisi parikymmentä vuotta nuorempi, olisivat hänen kokemuksensa sekä tietoisuutensa omasta seksuaalisuudesta olleet hyvin erilaisia.

– Jos olisin syntynyt 20 vuotta myöhemmin, olisin luultavasti tutkinut seksuaalisuuttani enemmän. Minä tiesin vain, että olin kiinnostunut miehistä, ja se oli normaalia, hän sanoi.

– Kun aloin avautumaan enemmän isäni kuoleman jälkeen, tajusin, että vaikka olin nähnyt avioliiton kauheana asiana ja ajanhukkana, aloin myöntyä sille. Vasta vuosien jälkeen aloin tapailla naisia ja tuntea vetoa heitä kohtaan,  ja se on mielestäni merkki siitä, millainen yhteiskunta oli, hän jatkoi.

Wilson kihlasi naisystävänsä Ramona Agruman alkuvuonna 2023. Parin tytär syntyi loppuvuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat